محسن فنودی در حاشیه سفر به بردسکن و بازدید از پیشرفت فیزیکی پروژههای اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان و حضور در یکی از مزارع که به طرح الگویی کاشت زراعت چوب اختصاص یافته بود در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان بردسکن توانسته است در اجرای طرح زراعت چوب، رتبه برتر را در استان کسب کند.
وی ضمن تقدیر از اجرای موفق طرح الگویی زراعت چوب در شهرستان، قول حمایت از مجریان و بهرهبرداران این طرح را داد و گفت: با رایزنی که در این زمینه انجام خواهد شد، علاوه بر خرید چوب ، زمینه خرید برگ درخت اکالیپتوس به عنوان یکی از داروهای گیاهی نیز مهیا خواهد شد.
فنودی خاطرنشان کرد: یکی از سیاستهای اداره کل متبوع با توجه به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، ترویج و گسترش طرح زراعت چوب در سطح استان است.
وی با بیان اینکه در این راستا شهرستان بردسکن با کاشت بیش از ۴۰ هزار اصله نهال اکالیپتوس از شهرستانهای پیشگام در این طرح مردمی بوده است، به بازدید و وضعیت نهالستان و ایستگاه تثبیت شن کاظمآباد اشاره کرد و افزود: این نهالستان در ۱۰ سال گذشته هیچگونه فعالیتی در زمینه تولید نهال نداشته است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به احاله مدیریت این نهالستان به شرکت فراگیر منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن و انجام یکسری فعالیتهای زیربنایی از جمله کف شکنی چاه آب، احداث استخر ذخیره آب با پوشش ژئوممبران، احداث انباری و تجهیزات لازم توانسته است در سال اول فعالیت بیش از ۱۸۰ هزار اصله نهال گلدانی بیابانی و جنگلی از جمله تاغ، گز، آتریپلکس، بادامشک و زیتون تولید کند که این میزان تولید میتواند بخش زیادی از نیاز نهال این اداره و دیگر شهرستانهای استان را تأمین کند.
وی در پایان گفت: شهرستان بردسکن در زمینه ترویج و مشارکتهای مردمی نیز فعالیتهای ارزشمندی اجرا کرده است به طوری که نمونههای آن در سطح کشور مورد استقبال قرار گرفته و در دست اجرا است.
سهم شهرستان بردسکن در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت سال اول ۴۸۰ هزار اصله نهال است که از یازدهم آذرماه سال گذشته همزمان با سراسر استان در بردسکن نیز به مرحله اجرا درآمد.
انتهای پیام