مدیرکل صمت استان:

در دولت سیزدهم ۳۲ واحد تولیدی راکد در لرستان احیاء شد

مدیرکل صمت لرستان گفت: در دولت سیزدهم ۳۲ واحد تولیدی راکد احیاء شد که با راه‌اندازی مجدد این واجد زمینه اشتغال برای یک‌هزار و ۱۲ نفر فراهم شده که ۵۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای احیای این واحدها هزینه شده است.

بهمن جعفری امروز ۱۷ خردادماه در نشست وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی لرستان که در محل فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: در لرستان یک‌هزار و ۳۹۷ واحد صنعتی وجود دارد که یک‌هزار و ۶۸ واحد فعال و نیمه فعال، ۳۲۹ واحد راکد و ۲۳۰ واحد غیرقابل احیاء است.

وی خاطرنشان کرد: در لرستان ۲۶۹ واحد شیمیایی، ۲۱۸ واحد غذایی، ۱۶۸ واحد فلزی، ۵۷۸ واحد معدنی، ۱۶۴ واحد در حوزه نساجی وجود دارد.

مدیرکل صمت لرستان اضافه کرد: در حال حاضر یک‌هزار و ۱۵۵ طرح در دست احداث است که پیشرفت فیزیکی ۸۶۶ واحد بین ۲۰ درصد، ۷۸ واحد بین ۲۰ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

جعفری بیان کرد: ۶۷ واحد بین ۴۰ تا ۶۰ درصد، ۱۰۶ واحد بین ۶۰ تا ۸۰ درصد، ۳۸ واحد بین ۸۱ تا ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که با بهره‌برداری از این‌ها بیش از ۲۹ هزار و ۴۷۷ شغل ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۷ طرح پیشران اقتصادی در لرستان وجود دارد که ۱۱ طرح ایجادی و ۶ طرح توسعه‌ای بوده که میزان اشتغال این طرح‌ها ۵ هزار و ۹۶۶ نفر است و بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیرکل صمت لرستان با اشاره معادن لرستان، گفت: چهار گواهی کشف در استان صادر و ۱۹ پروانه اکتشاف صادر شده که در حال حاضر ۱۴۷ معدن فعال و ۳۳ معدن غیرفعال بوده که میزان استخراج این معادن ۶ هزار و ۴۰۰ تن و میزان حقوق دولتی وصول شده ۶۹۸ میلیارد ریال و میزان اشتغال ۲ هزار و ۲۱ نفر است.

جعفری اظهار کرد: در حوزه صنفی نیز ۷۶ هزار واحد صنفی وجود دارد که ۱۰ هزار واحد فاقد پروانه و اشتغال این واحدها ۱۹۰ هزار نفر است.

وی با اشاره به صادرات تولیدات لرستان، خاطرنشان کرد: بخشی از تولیدات به ۵۸ کشور صادر می‌شود که حجم دلاری آن ۲۴۰ میلیون دلار است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان اضافه کرد: در دولت سیزدهم برای ۲۳۶ واحد تولیدی پروانه صادر شده و پنج پروژه‌ بزرگ صنعتی نیمه‌تمام در دولت سیزدهم تکمیل و به بهره‌برداری رسیده که برای این پروژه‌ها ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

جعفری بیان کرد: در همین راستا ۴۰۰ میلیارد تومان برای طرح توسعه داروسازی بروجرد، ۱۰۰ میلیارد تومان برای کارخانه شیرخشک، ۱۰۰ میلیارد تومان برای طرح توسعه فولاد پاسارگاد، ۳۰۰ میلیارد تومان برای آرابرد، ۶۰ میلیارد تومان برای راه‌اندازی کارخانه اتانول طبی در دولت سیزدهم ۱۱ طرح اثرگذار و پیشران اقتصادی با هزینه ۱۳ هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

وی ادامه داد: ۸ هزار میلیارد تومان برای طرح فروآلیاژ الیگودرز، یک‌هزار میلیارد تومان برای استیل کورد، ۷۰ میلیارد تومان برای ماشین‌سازی لرستان، ۳۰۰ میلیارد تومان طرح کاغذ از سنگ، یک‌هزار میلیارد تومان برای صنایع غذایی گهر، ۴۹ میلیارد تومان برای طرح توسعه صبا ظرف، ۱۱۰ میلیارد تومان برای لوازم‌خانگی سیوان هزینه شده است.

مدیرکل صمت لرستان یادآور شد: در دولت سیزدهم ۳۲ واحد تولیدی راکد احیاء شد که با راه‌اندازی مجدد این واجد زمینه اشتغال برای یک‌هزار و ۱۲ نفر فراهم شده که ۵۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای احیای این واحدها هزینه شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403031711330
  • خبرنگار : 50175