غلامعلی حیدری ۱۷ خرداد ماه در نشست شورای اداری شهرستان فارسان با اشاره به اینکه با بازرسی میدانی اعتبارات سفر اول و دوم به صورت واقعبینانه و عادلانه مصوب شد، اظهار کرد: بعد از پنج مرتبه سفرهای شهرستانی و بررسی مشکلات به صورت میدانی، سفرها به صورت برگزاری شورای اداری در بخشها انجام میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدیران استان، شهرستان و بخش و معتمدین به صورت میدانی مشکلات را بررسی میکنند، افزود: امروز در بخش جونقان طرح نهضت ملی مسکن کلنگزنی شد.
وی با اشاره به مدیریت میدانی و ۴۷ سفر استانی شهید رئیسی گفت: کشتارگاه جونقان واقع در شهرستان فارسان، یکی از پروژههایی بود که معضلات جدی داشت که با ورود و بازدید میدانی رئیس جمهور فعال شد.
فعالشدن ۹۰ واحد تولیدی راکد درچهارمحال و بختیاری
حیدری با اشاره به اینکه دولت سیزدهم تمرکز قابل توجهی بر فعال کردن کارگاهها و کارخانههای راکد تمام کشور داشت، اضافه کرد: شهید خدمت بیش از ۶٠٠٠ کارخانه غیرفعال و راکد در کشور را به چرخه اقتصاد برگرداند که حدود ۹۰ مرکز متعلق به چهارمحال و بختیاری است.
وی افزود: کارخانه آب معدنی و لبنیات شهرستان فارسان که چندین سال راکد و تعطیل بودند، فعال و همچنین کشتارگاه جونقان به شکل ناصحیحی به بخش خصوصی واگذار شده بود که با شجاعت شهید رئیسی برگردانده شد.
وی با بیان اینکه گازرسانی به گلخانهها، دامداریها که بیش از ۱٠ سال در جونقان متوقف شده بود، با همت دولت سیزدهم انجام شد، گفت: تنها در بخش و شهر جونقان پروژههای نیمه تمام مانند سد بابا حیدر که ۱۶ سال راکد بود از طریق اعتبار سفر فعال شد، همچنین لوله کشی که طی سه سال باید انجام میشد شش ماهه اجرایی شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تمرکز شهید جمهور روی اتمام پروژههای نیمهتمام بود، اضافه کرد: فعال شدن پروژهای نیمهتمام در استان شامل سالن بوکس جونقان، افتتاح مجتمع چمن مصنوعی، شروع عملیات سالن ورزشی آموزشکده فنی دخترانه جونقان که در سفر اعتبار تخصیص داده شد، اکنون فعال شده است.
وی گفت: همچنین۲۰ میلیارد تومان توسط شرکت گاز به شهرکهای صنعتی برای تکمیل زیرساخت گازرسانی به شهرک صنعتی جونقان اختصاص داده شد که بخشی از آن انجام شده است.
حیدری با بیان اینکه رفع تداخلات اراضی که سالها مورد مطالبه مردم بود در این دولت حل شد، ادامه داد: اختصاص تسهیلات و اعتبارات برای بخش کشاورزی بخش جونقان، حل مشکل سد باباحیدر، همچنین تخصیص اعتبار برای سد گهرو، پیگیری فعال شدن سد بیدگان که ۳۵ سال متوقف بود و فعال شدن سد آقبلاغ و نصیرآباد از اقدامات دولت سیزدهم بود.
وی تصریح کرد: بخشداری جونقان مکانی نداشت و در سفر رئیسجمهور به استان مصوبه گرفت و اکنون ساختمان دانشگاه پیام نور به این امر اختصاص پیدا کرد.
بیمارستان جونقان از نظر ساختاری و ساختمانی مناسب نیست
در ادامه محمدحسین اعرابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، با اشاره به اینکه باید اخلاق در نقد رعایت شود، اظهار کرد: ویژگی دولت شهید آیتالله رئیسی فسادستیزی بود و مدیران دولت سیزدهم نیز در همین راستا حرکت میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: بیمارستان تخصصی روانپزشکی جونقان از نظر ساختاری و ساختمانی مناسب نیست، اما تفاهمنامهای در گذشته منعقد شده است، وعدههایی داده شده بود که محقق نشده است، اگر ماده ۲۳ این بیمارستان برای تعمیرات اخذ شده بود، اکنون اعتبار مورد نیاز اختصاص پیدا میکرد.
وی بیان کرد: اگر خیرین برای بیمارستان جونقان پای کار بیایند، دانشگاه علوم پزشکی نیز برای نوسازی زیرساختهای این بیمارستان کمک میکند، با کمبود پزشک متخصص مواجه هستیم، اما پیگیریها انجام خواهد شد تا یک کلینیک تخصصی ایجاد شود.
اعرابی خاطرنشان کرد: احداث یک مرکز جامع سلامت در شهر جونقان در دستور کار قرار دارد و پیگیری برای اخذ مجوز در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام