زنان پیشتاز مدیریت شرکت‌های دانش بنیان در استان لرستان

نتایج مطالعات یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان نشان می‌دهد حدود ۳۱ درصد از مدیران عامل و اعضا هیات مدیره شرکت‌های دانش بنیان مستقر در استان لرستان را زنان تشکیل می‌دهند که بیشترین میزان در بین استان های کشور است.

مصطفی عرب، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان حوزه اعتبارسنجی شرکت‌های دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: این شرکت از سال ۹۷ با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، با سهامداری تعدادی از صندوق‌های پژوهش و فناوری که تخصص آنها ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دانش‌بنیان است، تشکیل شد. این شرکت در زمینه ارزیابی اعتباری شرکت‌های دانش‌بنیان سامانه‌هایی را راه‌اندازی می‌کند تا اقدام به ارزیابی اعتبار مالی شرکت‌های دانش‌بنیان صورت گیرد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت شرکت‌های دانش بنیان از نظر میزان اشتغالزایی آنها اظهار کرد: بر اساس داده‌های به دست آمده از بررسی‌های ما تخمین زده می‌شود که در سال ۱۴۰۱ تعداد کارکنان متناسب با سهم محصولات دانش بنیان ۱۱۹ هزار و ۸۶۶ نفر بوده است.

مقایسه بازه تعداد کارکنان شرکت‌های دانش بنیان

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰، ۱۰ شرکت بیشترین نیروی کار را داشته‌اند که به ترتیب تعداد کارکنان آنها به این شرح است:

شرکت تعداد کارکنان
شرکت اول ۶۶۳۳
شرکت دوم ۱۷۱۷
شرکت سوم ۱۶۸۶
شرکت چهارم ۱۵۶۵
شرکت پنجم ۱۳۷۴
شرکت ششم ۱۳۳۸
شرکت هفتم ۱۰۳۱
شرکت هشتم ۱۰۳۱
شرکت نهم ۹۵۶
شرکت دهم ۹۵۲

عرب، به نقش زنان در مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: بررسی ما نشان می‌دهد حدود ۳۱ درصد از مدیران عامل و اعضا هیات مدیره شرکت‌های دانش بنیان مستقر در استان لرستان را زنان تشکیل می‌دهند که بیشترین مقدار در بین استان‌های کشور است.

به گفته وی این نسبت در استان تهران که بیشترین شرکت‌های دانش بنیان در آن فعالیت می‌کنند ۱۶ درصد است.

عرب با اشاره به آخرین مدرک تحصیلی اعضای هیات مدیره و مدیر عامل شرکت‌های دانش بنیان گفت: بیشتر مدیران عامل و عضو هیت مدیره در دسته دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و کارشناسی هستند و مدرک دکتری تخصصی  در رتبه سوم قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403031711087
  • خبرنگار : 30057