علیرضا نثاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سد گرین پروژهای است که نزدیک به ۱۵ سال در حال انجام است ولی پیشرفتی خاصی ندارد و با توجه به ظرفیت فراوان شهرستان نهاوند در حوزه کشاورزی باید این پروژه که مطالبه چندین ساله مردم است تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه راه و راهآهن در شهرستان مشکلات بسیار جدی داریم، ادامه داد: برای جذب اعتبارات برای پروژههای راه از جمله محور نهاوند- سهراهی کنگاور که به گفته پیمانکار پروژه بدون اعتبار مانده، پیگیر جذب اعتبارات هستیم که با رایزنیهایی که با وزیر راه و شرکت زیرساخت کشور انجام شده به زودی پروژه فعال و جذب اعتبارات هم انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: همچنین برای ۱۲محور مواصلاتی در شهرستان در دیدار با وزیر راه و شهرسازی به همراه پیشنهاد اختصاص بسته تسهیلاتی با نرخ سود اندک برای شهر نهاوند با توجه به بافت فرسوده و قدیمی آن، تأمین زیرساختها در شهرک امیرکبیر(مسکن ملی) که در حال اجراست، مطرح شده است.
نثاری در حوزه راه همچنین از پیگیری تخصیص اعتبارات برای ادامه پروژه ساماندهی محور نهاوند- گیان با توجه به گردشگری بودن مسیر و ضرورت توجه ویژه به این محور خبر داد.
وی افزود: البته پروژه ساماندهی ایستگاه قطار فیروزان، پروژه فراموش شده آنتنی شهرک شهید حیدری نهاوند و راهاندازی سایت عرضه بلیت، به همراه تلاش و رایزنی برای جذب ۷۰ میلیارد تومان قیر اعتباری برای آسفالت معابر روستاهای شهرستان از دیگر مطالبات مطرح شده است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس اضافه کرد: ملاقاتهایی با وزرای مختلف دیگر از جمله جهاد، علوم، بهداشت، سازمان منابع طبیعی و جنگلداری، برنامه و بودجه کشور، وزیر صمت و معاونان، معاون حقوقی رئیسجمهور، رئیس بنیاد مسکن کشور، رئیس کمیته امداد کشور و رئیس بنیاد شهید داشتهام و هر کدام لیستی از مطالبات شهرستان را ارائه و رایزنی کردهام.
وی در ادامه با بیان اینکه از ۳۲ شهرک صنعتی در استان یک واحد در نهاوند است اما ۷۰ درصد واحدهای آن تعطیل است، گفت: در دیدار با وزیر صمت و معاون شهرکهای صنعتی، درباره بهرهبرداری از معدن دولومیت نهاوند، احیای واحدهای شهرک صنعتی و راهاندازی مبل و منبت دهفول و رونق آن هم پیگیریهایی انجام شده است.
نثاری با اشاره به پروژه کارخانه قند مهرگان که پنج سال از کلنگزنی آن میگذرد و در حد حصارکشی باقیمانده است، افزود: با توجه به نیاز شهرستان و میزان بالای سطح زیر کشت و تولید محصول چغندر در شهرستان و مشکلاتی که کشاورزان برای فروش این محصول دارند، در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی راهاندازی این کارخانه به عنوان مطالبه مهم مطرح شد.
به گفته وی، همچنین در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی، تلاش و پیگیری برای ثبت جهانی گشنیز نهاوند، جذب اعتبارات برای ساماندهی نهرهای سنتی کشاورزی، ساماندهی کیفیت توزیع کودهای شیمایی و کشاورزی، تعریف تسهیلات برای توسعه و ایجاد صنایع تبدیلی هم مطالبه شده است.
نماینده مردم شهرستان در مجلس دوازدهم تصریح کرد: در دیدار با وزیر بهداشت و درمان هم بیش از ۴۴میلیارد تومان اعتبار برای حوزه بهداشت و درمان شهرستان جذب و تجهیزات بیمارستانی از جمله دستور دو دستگاه آمبولانس، موتورلانس و ... در دستور کار قرار گرفته شده است.
نثاری ادامه داد: برای احداث بیمارستان ۷۰ تختخوابی در شهر فیروزان هم پیگیری صورت گرفت که مورد موافقت هم قرار گرفت و در کنار این دیدارها برای جذب تجهیزات برای بیمارستانهای علیمرادیان و شهید قدوسی نیز رایزنیهایی صورت گرفته است.
وی با وزیر علوم هم در این مدت دیدار داشته و پیگیری برای مستقل شدن دانشگاه نهاوند، تعریف ۱۸مورد مطالبه و افزایش کدرشته در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری، اختصاص امکانات و تجهیزات زیرساختها از جمله خوابگاه متأهلی، آزمایشگاه، هیأت علمی، نیروی انسانی، رشته کارشناسی ناپیوسته و... مطرح شده است.
وی تخصیص اعتبارات برای اجرای آسفالت معابر، بهسازی روستاها، مشکلات زیرساختی طرح نهضت ملی مسکن نهاوند، اجرای طرح گردشگری فارسبان بهعنوان روستای هدف گردشگری، روستای دهفول بهعنوان پایلوت مبل و منبت شهرستان و روستای گوشه بدیعالزمان بهعنوان پایلوت اماکن مذهبی را از جمله موارد مهمی بیان کرد که رایزنی شده و توافقهایی را هم به همراه داشته است.
نماینده مردم شهرستان در مجلس دوازدهم تاکید کرد: برای کمک به توسعه شهرستان و جبران عقبافتادگیها همه را موظف به پایکار بودن میدانم و هر مدیری برای توسعه شهرستان کار کند و توانمندیاش را عملاً آن هم با رضایت مردم ثابت کند حمایت میکنیم و تمام قد کنارش خواهیم ایستاد.
نثاری در پایان خاطرنشان کرد: در هر دورهای مسئولینی بودهاند که تلاش کرده و به مردم خدمت کردهاند و آنچه در حد وسع و توانشان بوده پیگیری کرده و حالا یا به نتیجه رسانده یا تا مسیری کار را پیش بردهاند، هر اقدامی بوده ما معتقدیم مکمل هم خواهیم بود و یقیناً مردم بهترین ناظران و قضاوتکنندگان بهعنوان ولینعمت هستند و رضایت آنها بهترین تعیینکننده و قاضی خواهد بود.
انتهای پیام