علیرضا معاف امروز (۱۶ خرداد ماه) اظهار کرد: وقتی یک عالمی قیام میکند، میدان دید و اندیشه او با دیگران تفاوت دارد و مردم ایران در دهههای ۳۰ و ۴۰ مزمل و مدثر شده بودند و امام خمینی (ره) با توجه به این ظرفیت قیام کردند.
وی قیام ۱۵ خرداد را بر منطق آماده بودن جامعه دانست و گفت: ۱۵خرداد نقطه عطف تاریخ است و عنصر تعیینکننده آن بصیرت است و این عنصر غیر از دانش و مدرک تحصیلی است و یک تشخیص خاصی است که مخاطبان مربوط به خود را دارد.
او بیان کرد: مردم دشت ورامین، قم، تهران در ۱۵ خرداد قبل از شهرهای دیگر، بصیرت و لحظهشناسی را معنا کردند و قیام مردم برای خدا بود. درس ۱۵ خرداد برای ما، حفظ همین عناصر تاریخ است.
وی در ادامه گفت: برخی شهدا، غیرت انقلابی داشتند و شهید نواب صفوی به تکلیف خود درباره حفاظت از غیرت دینی و عمل به وظیفه در لحظه مانند مردم دیار ۱۵ خرداد عمل کرد. شهید رئیسی گاهی برای حل مشکلات یک منطقه بارها و بارها به آنجا سفر میکردند.
معاف افزود: هرچه بیشتر از شهادت آیتالله رئیسی و همراهانشان میگذرد، مردم بخصوص ما دولتمردان میفهمیم که چه شخصیت تأثیرگذار، زحمتکش و خستگیناپذیری را از دست دادیم. در انتخابات پیش رو با توجه به فرامین رهبر معظم انقلاب درباره انتخاب اصلح باید فردی را که در راستای اهداف شهدای خدمت حرکت میکند، انتخاب کنیم.
انتهای پیام