حجت صفرنژاد ۱۶ خرداد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این تعداد نشاء در گلخانهای واقع در شهر ریوش با اشتغالزایی ۱۰ نفر انجام شده است، این میزان نشاء به صورت مکانیزه در گلخانهای به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع تولید شده است.
وی خاطرنشان کرد: کشت از اسفند سال گذشته شروع و تا اواسط اردیبهشت ادامه و عرضه نشاء تا اوایل تیر صورت میگیرد که از تعداد ۲.۵ میلیون نشاء تولیدی ۱.۵ میلیون در شهرستان و تعداد یک میلیون به شهرستانهای همجوار و خارج استان ارسال میشود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوهسرخ با بیان اینکه تولید نشاء گوجهفرنگی نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: کاهش مصرف آب و نهادههای کشاورزی، کاهش هزینههای تولید و همچنین ایجاد اشتغال پایدار و کسب و کار پرسود از مزایای تولید نشاء گیاهان زراعی در محیط گلخانه به شمار می رود
صفرنژاد به مزایای کشت نشایی نسبت به کشت مستقیم بذر اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه کشت نشایی به کشاورزان کمک میکند کنترل بیشتری بر شرایط رشد و محافظت گیاهان در برابر بیماریها و آفات داشته باشند، میزان موفقیت کشت نشایی بیشتر از کشت مستقیم بذر است و محصول بیشتری تولید میشود.
وی با اشاره به خشکسالی سالهای اخیر و کاهش سفرههای زیرزمینی رفتن به سمت کشتهای گلخانهای را ضروری دانست و گفت: در شرایط خشکسالی باید کشت گلخانهای را توسعه داد.
انتهای پیام