معاون جهاد کشاورزی کرمانشاه:

۲ برابر نیاز استان تولید گوشت قرمز داریم

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: دو برابر نیاز استان تولید گوشت قرمز داریم.

سیروس نوروزی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیشرو بودن استان کرمانشاه در زمینه تولید دام در سطح کشور، گفت: کرمانشاه جزو استان‌های خوب کشور در زمینه صنعت دامپروری بوده و علاوه بر تامین نیاز گوشت قرمز خود،  بخشی از نیاز گوشت قرمز استان‌های شمالی، تهران و اصفهان را هم تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۲ هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید شد، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال تولید گوشت قرمز در استان به ۴۲ هزار و ۵۰۰ تن برسد.

وی اضافه کرد: نیاز سالانه گوشت قرمز استان کرمانشاه با سرانه مصرف ۱۲ کیلوگرم در سال، حدود ۲۴ هزار تن است و تقریبا دو برابر نیاز استان تولید گوشت قرمز داریم.

نوروزی یادآور شد: استان کرمانشاه سه میلیون راس دام سبک و ۲۷۰ هزار راس دام سنگین دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای امسال فعال سازی واحدهای راکد و افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال را در اولویت برنامه‌های حوزه دامپروری استان گذاشته‌ایم، گفت: در این مدت ۱۸ واحد نیمه فعال و راکد دامپروری در استان افزایش ظرفیت داشته و یا فعال شده‌اند.

نوروزی افزود: در این مدت حدود دو هزار راس دام به مجموعه دام‌های استان کرمانشاه اضافه شده که حدود نیمی از اعتبار مورد نیاز برای این کار از محل تسهیلات پرداختی به متقاضیان تامین شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه اشاره‌ای هم به در دست پیگیری بودن اختصاص تسهیلات خط اعتباری ویژه برای توسعه صنعت دامپروری استان داشت و گفت: در صورت اختصاص تسهیلات شاهد افزایش قابل توجه تعداد دام‌های استان خواهیم بود که افزایش تولید گوشت قرمز در استان را به همراه خواهد داشت.

نوروزی ابراز امیدواری کرد با افزایش تولید گوشت قرمز در استان شاهد کاهش نسبی قیمت گوشت قرمز در استان باشیم و افزود: البته بخش زیادی از دلایل بالا بودن قیمت گوشت قرمز به افزایش قیمت نهاده‌ها و کرایه حمل و دیگر فاکتورهای تولید برمی گردد.

 انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403031610176
  • خبرنگار : 50180