در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد؛

کاندیداها در مناظرات انتخاباتی خود اخلاق را رعایت کنند

معاون سابق توسعه و منابع استانداری قم گفت: به کاندیداها و نامزدهای انتخابات توصیه می‌شود در مناظرات انتخاباتی خود اخلاق را رعایت کنند و مردم هم آگاهانه انتخاب و اسیر شعارهای فریبنده برخی کاندیدها نشوند.

سید مهدی قریشی در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: توصیه‌ای که به نامزدها و کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری داریم در مرحله اول این است که در مناظرات انتخاباتی خود اخلاق را رعایت کنند.

وی اظهار کرد: کاندیداها در بیان برنامه‌ها و شعارها تبیین کنند که برای رفع مشکلات قرار است چه ایده و اقداماتی را انجام دهند، وارد تبلیغات غیر واقعی و شعارهای فریبنده نشوند، از طرح موضوعاتی که ممکن است امنیت کشور را خدشه دار کند پرهیز کنند؛ انتخابات یک مقطع کوتاهی است و می‌گذرد اما بعدها این صحبت‌ها می‌تواند مشکلاتی برای کشور ایجاد کند اگر کاندیدایی قبل از انتخاب شعارهای فریبنده داده و دروغ بگویند صلاحیت ریاست جمهوری را ندارد.

ضرورت حرکت در مسیر شهید آیت‌الله رئیسی

این کنشگر سیاسی اجتماعی گفت: به کاندیداها توصیه می‌شود بر ریل و مسیر شهید رئیسی حرکت کنند و ادامه دهنده مسیر خدمت این شهید باشند، روحیه خدمت و مردمی بودن شهید جمهور را پیش بگیرند.

تبیین اهمیت مشارکت مردم و انتخاب کاندیدای اصلح برای مردم

وی گفت: به نظر نخبگان، اساتید و دانشگاهیان دو وظیفه در انتخابات پیش رو دارند اینکه در مرحله نخست دعوت به مشارکت حداکثری داشته باشند و تبیین این نکته که میزان مشارکت و رأی مردم چه تاثیری می‌تواند داشته باشد چرا که رئیس جمهوری که با رأی حداکثری مردم انتخاب شده برای اجرای برنامه‌های خود در کشور و هم دفاع از حقوق ملت در مجامع بین‌المللی پشتوانه‌ای قوی دارد.

قریشی افزود: تبیین شاخص‌ها و ویژگی‌های فرد اصلح از دیگر وظایف نخبگان، اساتید و دانشگاهیان است. طبیعتاً انتخاب فرد اصلح در بین نامزدها ویژگی‌های خاصی دارد، رئیس جمهور باید تخصص لازم در بسیاری از زمینه‌ها را داشته باشد؛ روابط بین الملل و دیدگاه‌های او در حوزه بین الملل موثر است این موارد باید برای مردم تبیین شود.

مردم آگاهانه انتخاب و اسیر شعارهای فریبنده نشوند

معاون سابق توسعه و منابع استانداری قم در توصیه به مردم گفت: نکته‌ای که باید در نظر بگیریم این است که مردم سطح آگاهی خود را بالا برده و اسیر تبلیغات فریبنده و شعارهای کاندیداها نشوند، در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و حتی شورای شهر، برخی با یک سری شعار و وعده‌هایی آمدند بنابراین بهترین کار این است فعالیت‌های گذشته این افراد را رصد کنیم؛ لذا نقد عملکرد کاندیداها می‌تواند از وظایف مهم نخبگان، اساتید و دانشگاهیان باشد.

قریشی عنوان کرد: شهید رئیسی خصوصیات و ویژگی‌هایی داشتند که در زمان حیات ایشان به درستی معرفی و برای مردم مطرح نشد همچنین دولت سیزدهم خدمات ارزنده و خوبی داشت که به درستی رسانه‌ای نشد ولی بعد از شهادت ایشان رسانه ملی دستاوردهای این شهید بزرگوار را تبیین کرد ثمره برخی از این دستاوردها امروز قابل لمس است و تاثیرات برخی را در بلند مدت خواهیم دید.

وی تاکید کرد: نخبگان، اساتید و دانشگاهیان می‌توانند با بیان درست این دستاوردها و خدماتی که دولت سیزدهم برای مردم ارائه کرده نقش مهمی در انتخاب آگاهانه و فرد اصلح در انتخابات پیش رو داشته باشند.

گروه‌های سیاسی با تقوا و صادق باشند

 قریشی ضمن توصیه به گروه‌های سیاسی گفت: گروه‌های سیاسی تقوای الهی داشته باشند با مردم صادق باشند و با هر حربه و روشی اصرار نداشته باشند کاندیدای مطرح آن‌ها انتخاب شود؛ این روش‌ها در تضاد با قوانین کشور ما است و تنها در کشورهای غربی اجرا می‌شود.

این کنشگر سیاسی اجتماعی گفت: گروه‌های سیاسی به دنبال این باشند که کاندیدا را به درستی به مردم معرفی کنند؛ گروه‌های سیاسی که از کاندیدایی حمایت می‌کنند بعد از انتخاب کاندیدا اگر کوتاهی دیدند تعهد داشته باشند و این مسئولیت را گردن گرفته و این انتخاب را گردن مردم نیندازند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403031610172
  • خبرنگار : 50678