واحد جوجه کشی، حلقه مفقوده زنجیره تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: نبود جوجه کشی حلقه مفقوده زنجیره تولید گوشت مرغ در این استان است.

شکاری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برای راه اندازی این واحد تولیدی سرمایه گذار مشخص شده و کارهای اجرایی در حال انجام است تا واحدی با ظرفیت ۳۰ میلیون قطعه راه اندازی شود.

وی افزود: میزان جوجه ریزی در سال گذشته ۲۶ درصد برای اولین بار در این استان افزایش یافت و به ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه رسید.

شکاری ادامه داد: پیش بینی می شود میزان تولید گوشت سفید به بیش از ۲۵ هزار تن برسد.

وی بیان کرد: طی ۷۰ روز نخست امسال میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۷ درصد رشد داشته و تاکنون دو میلیون و ۸۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: تاکنون ۱۲۳ واحد تولید گوشت مرغ با ظرفیت سه میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه در این استان ایجاد شده که چهار واحد از این تعداد غیر فعال هستند.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403031610129
  • خبرنگار : 50046