فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا:

شرکت در انتخابات حس تعلق خاطر را در میان افراد جامعه تقویت می‌کند

یک فعال حوزه دانشجویی با اشاره به اثرات برگزاری انتخابات پرشور در سطح جامعه عنوان کرد: شرکت در انتخابات حس تعلق خاطر و مشارکت اجتماعی را در میان افراد جامعه تقویت می‌کند. این امر موجب افزایش انسجام اجتماعی و همبستگی میان افراد می‌شود و جامعه را به سمت همیاری و همکاری بیشتر سوق می‌دهد.

علی رحیمیان، فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت شرکت در انتخابات اظهار کرد: انتخابات، بنیان دموکراسی است. با شرکت در انتخابات، شهروندان نقش فعال در تعیین سرنوشت کشور خود ایفا می‌کنند و به تحقق حکومت مردم بر مردم کمک می‌کنند. دموکراسی زمانی قوی و پایدار می‌ماند که اکثریت مردم در انتخابات شرکت کنند و نظرات و دیدگاه‌های مختلف در فرآیند تصمیم‌گیری لحاظ شود.

به گفته وی؛‌ شرکت در انتخابات، سیاستمداران را ملزم به پاسخگویی به نیازها و خواسته‌های مردم می‌کند. زمانی که مردم فعالانه در انتخابات شرکت کنند، مسئولین برای حفظ و جلب اعتماد رای‌دهندگان، تلاش بیشتری در جهت تحقق وعده‌ها و بهبود شرایط جامعه خواهند کرد.رای‌دهی به شهروندان امکان می‌دهد تا در تعیین سیاست‌های عمومی مشارکت داشته باشند. با انتخاب نمایندگان و مسئولین مورد نظر خود، افراد می‌توانند به سیاست‌ها و برنامه‌هایی که به نفع جامعه است، کمک کنند و از اجرای برنامه‌هایی که ممکن است به ضرر جامعه باشد، جلوگیری کنند.

رحیمیان با اشاره به اثرات برگزاری انتخابات پرشور در سطح جامعه عنوان کرد: شرکت در انتخابات حس تعلق خاطر و مشارکت اجتماعی را در میان افراد جامعه تقویت می‌کند. این امر موجب افزایش انسجام اجتماعی و همبستگی میان افراد می‌شود و جامعه را به سمت همیاری و همکاری بیشتر سوق می‌دهد.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه اگر مردم  به دنبال تغییرات و اصلاح وضعیت کشور هستند،‌انتخابات این فرصت را فراهم خواهد کرد،‌گفت:فرآیند انتخابات موجب افزایش آگاهی سیاسی شهروندان می‌شود. افراد برای انتخاب بهترین گزینه‌ها، مجبور به کسب اطلاعات بیشتر درباره مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی می‌شوند و این امر به افزایش سطح آگاهی عمومی جامعه کمک می‌کند.

وی ادامه داد: با شرکت در انتخابات، شهروندان از حقوق و آزادی‌های خود دفاع می‌کنند و به تقویت آنها کمک می‌کنند. در جوامعی که مردم فعالانه در انتخابات شرکت می‌کنند، حقوق و آزادی‌های مدنی بیشتر حفظ می‌شود و دولت‌ها کمتر به سمت استبداد و نقض حقوق بشر حرکت می‌کنند.

به گفته وی؛‌انتخابات به نظام سیاسی مشروعیت می‌بخشد. وقتی که انتخابات آزاد و عادلانه باشد و مردم به صورت گسترده در آن شرکت کنند، مشروعیت حکومت افزایش می‌یابد و اعتماد عمومی به نظام سیاسی تقویت می‌شود.

این فعال دانشجویی عنوان کرد: در نهایت، شرکت در انتخابات نه تنها یک حق بلکه یک وظیفه است که به تقویت جامعه، افزایش پاسخگویی، ایجاد تغییرات مثبت و حفظ حقوق و آزادی‌ها کمک می‌کند. این مشارکت فعالانه موجب پیشرفت و توسعه پایدار جامعه می‌شود و آینده‌ای روشن‌تر را برای همه فراهم می‌سازد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403031509803
  • خبرنگار : 71974