به گزارش ایسنا، صهیونیستها پس از حمله حماس به سرزمینهای اشغالی در هفتم اکتبر انتظار حمایت بی دریغ از متحدان خود و جامعه بینالمللی را داشتند اما اکنون، مجموعهای از شکستهای دیپلماتیک، محکومیت شدید حمله اخیر علیه غزه و اعتراضات شدید در دانشگاههای غربی به حملات باعث شده که آنها احساس کنند در دنیا منزوی شدهاند.
بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، با گسترش حملات علیه غزه، به نظر میرسد آن همدردی را که تلآویو در ابتدا پس از حمله بیسابقه حماس دریافت کرده بود، از دست داده است. به گفته مقامات غزه، این از دست دادن حمایت پس از حمله هفته گذشته به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح تشدید شده است، حملهای که منجر به شهادت حداقل ۴۵ نفر شد.
این حمله از استانبول تا پکن و از واشنگتن تا پاریس محکوم شد. از زمان وقوع حمله تاکنون بیش از ۴۷ میلیون پست در شبکه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ «همه چشمها به رفح» ثبت شده است.
اما اسرائیلیها علیرغم این انزوای فزاینده همچنان بیاعتنا هستند.
به گفته وزارت بهداشت در غزه، دست کم ۳۶۳۷۹ فلسطینی، عمدتا غیرنظامی در غزه در نتیجه بمبارانها و حملات زمینی از هفت اکتبر تاکنون به شهادت رسیدهاند.
رژیم صهیونیستی ماه گذشته نیز با یک سری شکستهای دیپلماتیک مواجه شد.
در شرایطی که دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) به تلآویو دستور داد تا تهاجم مستمر خود در رفح را متوقف کند، دادستان ارشد دیوان کیفری بینالمللی (ICC) به دنبال صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی است.
ایرلند، نروژ و اسپانیا نیز روز سهشنبه در تصمیمی هماهنگ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند، در حالیکه پارلمان اسلوونی قرار است هفته آینده درباره چنین پیشنهادی رایگیری کند.
دالیا شیندلین، تحلیلگر سیاسی گفت، اسرائیلیها میدانستند که جنگ به جایگاه جهانی آنها آسیب میرساند. آنها اکنون هم میدانند که جهان علیه «اسرائیل» است.
به گفته شیندلین، پس از متهم شدن تلآویو به ارتکاب برخی از بدترین جنایات در غزه، روحیه اسرائیلیها به دلیل شکستهای خود در دادگاههای بینالمللی تضعیف شده است. او افزود: این در حالی است که اسرائیل معتقد بود چنین جنایاتی فقط علیه آنها اتفاق افتاده است. بنابراین، پذیرش این موضوع برای آنها بسیار سخت است. آنها از انزوا میترسند.
انتهای پیام