سیروس ابراهیمی در حاشیه اولین جلسه کارگروه توسعه مهارت استان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اهمیت مهارتآموزی بسیار بالاست. ما هیچگاه نمیتوانیم در استان لرستان یک تغییر اساسی را ایجاد کنیم مگر تغییری در توان و نگاه آدمها ایجاد شود.
وی با بیان اینکه تغییر در توان آدمها در حوزه مهارت آموزی هست، ادامه داد: علت کمتر توسعه یافتگی استان لرستان کارگریزی و نداشتن مهارت است.
ابراهیمی اضافه کرد: ما به علت اینکه مهارت نداریم کارگریزیم، ۹۰ درصد افرادی که به شرکتهای ما مراجعه میکنند دنبال شغلهایی مانند نگهبانی و رانندگی هستند.
وی با بیان اینکه شرکتها و کارخانهها درخواستهای افرادی را قبول میکنند و از آن استقبال میکنند که دارای مهارت باشند، ادامه داد: باید سطح مهارتها و توانمان را در لرستان افزایش دهیم و تا زمانی این دو انجام نشود اتفاقی در استان رخ نخواهد داد.
این معاون استاندار اضافه کرد: ما در سال گذشته و امسال ۷۴ هزار شغل ایجاد کردهایم و این درحالیست براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ ما ۷۲ هزار بیکار داشتیم.
ابراهیمی با بیان اینکه افراد جویای کار باید خلاقیت و مهارتهای لازم را داشته باشند، اضافه کرد: کارگروه توسعه مهارت استان راهگزار آموزش است.
وی با تاکید بر اینکه تمام جلسات مهارتی باید در اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان به عنوان متولی اصلی مهارت آموزی و آموزشهای غیر رسمی تشکیل شود، بیان کرد: دیر کارگروه را در استان تشکیل دادهایم و نباید وقت را از دست بدهیم، چرا که کل ماموریت سازمان فنی حرفهای و اداره کل آموزش فنی حرفهای استان در این کارگروه خلاصه شده است.
این معاون استاندار افزود: باید حداقل ماهی یک بار این جلسه کارگروه توسعه مهارت برگزار شود و هر ماه یک مسئله اساسی یا دو مسئله اساسی استان را مطرح کنیم و متناسب با آمایش سرزمین برای نیازهای استان استان تصمیمگیری شده و این راهبرد و تصمیمها را به دستگاههای اجرایی، فرمانداران، بخشداران و دهیاران ابلاغ کنیم.
انتهای پیام