یوسف نوری در دومین روز از سفر دو روزه خود به غرب مازندران و در بازدید از طرحهای عمرانی و نیمهتمام شهرستان رامسر، با حضور در فرودگاه شهدای این شهر در جمع خبرنگاران گفت: چندسالی است که تلاشهای خوبی برای فرودگاه رامسر شد و شاهد پرواز بینالمللی هم بودیم، اما به دلیل موانع از جمله نبود ترمینال پرورازهای خارجی، این پروازها متوقف شد.
نوری از از برقراری مجدد پروازهای بینالمللی این فردوگاه با همت شرکت فرودگاههای استان تا پایان خردادماه امسال خبر داد و گفت: موضوع دیگر بحث پذیرش هواپیماهای پهن پیکر در این فرودگاه بینالمللی است که نیازمند ایجاد زیر ساختها است.
وی خاطرنشان کرد: برای این منظور لازم است در ابتدا و انتهای باند، زمینه فرآهم شده و همچنین طول و عرض فرودگاه بر اساس استانداردهای ایکائو (سازمان بینالمللی هوانوردی) ایجاد شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه پیشتر در این زمینه مصوبهای وجود داشته، یادآور شد: باید بخشی از اراضی یا امکانات و تاسیسات و ابنیه ابتدا و انتهای باند با رعایت حقوق مردم آزادسازی شود که امیدواریم این موضوع را جدیتر پیگیری کنند.
وی رامسر را یک شهر جهانی و با معماری و منظر زیبا توصیف و تاکید کرد: اگر اتفاقات فوق رقم بخورد و زیرساخت فراهم شود، شاهد رونق بیشتری در این فرودگاه خواهیم بود و میتوان شاهد حضور گردشگران و هیاتهای تجاری کشورهای دیگر در منطقه باشیم.
سد میجران منبع تامین پایدار آب شرب رامسر
استاندار مازندران همچنین در بخشی دیگری از بازدیدها با همراهی شورای حفاظت آب استان، از مجموعه سد میجران بازدید و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تامین آب شرب از این سد موضوعی است که مطرح بوده و این سد یکی از راه های تامین آب شرب شهرستانهای پاییندست سد میجران بویژه رامسر است.
نوری ضمن اشاره به طرح تامین پایدار آب شرب از رودخانههای دوهزار و سههزار تنکابن در حال اجراست، تصریح کرد: تا زمان بهره برداری از آن طرح، لازم است تا آب شرب از منبع سد میجران تامین شود که البته در قدیم از لایه زیرین سد، آب برداشت میشد اما به جهت سلامت کامل شرب و کاهش هزینه تصفیه آب، مقرر شده وزارت نیرو از لایه بالایی سد آب را برداشت کند.
وی افزود: این اتفاق در اعتبارات امسال دیده شده و اجرایی میشود تا شاهد آب پایدار در ایام پُر تنش برای مردم این شهرستان باشیم.
ساماندهی ساختوسازها نیازمند مصوبه هیات دولت
استاندار مازندان در پاسخ به پرسشی در خصوص ساماندهی ساختوسازها در مازندران و ناهمگون بودن وضعیت سکونتگاهها، اظهار کرد: بهطور کلی چند راه در این زمینه وجود دارد، نخست اینکه حدود را مشخص کنیم که این حدود میتواند با طرحهای جامع یا طرح هادی مشخص شود.
نوری اضافه کرد: راه حل دیگر در خصوص سکونتگاههای غیر رسمی از قبل ایجاد شده است، یعنی سکونتگاههایی که در طرح هادی و جامع نبودند؛ برای این منظور نیازمند مصوبات هستیم و با توجه به مصوبات سفر اخیر رئیس جمهور شهید و هیات دولت خواستار تکلیف این مصوبات شدیم تا سکونتگاهای غیر رسمی ساماندهی شوند که البته این موضوع زمانبر خواهد بود.
انتهای پیام