عباس رضا حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه موضوع ساماندهی نخالههای شهری یکی از موضوعاتی است که به صورت جدی پیگیری میشود، عنوان کرد: مدیریت نخالههای شهری از چالشهای شهر ابهر است.
وی با اشاره به اینکه در همین راستا یک جلسه در شورا با حضور شهرداری برگزار شد و ضربالاجل برای حل این مشکل تعیین شد، تصریح کرد: قبلا نیز بحثهای مدیریت نخاله مطرح شده است اما هیج وقت تا به این اندازه جدی نبوده است.
شهردار ابهر با تاکید بر ضرورت تعریف ساختار جدید برای مدیریت نخالههای شهری، عنوان کرد: تعریف جدیدی که صورت میگیرد از خرداد ماه به صورت آزمایشی اجرا میشود تا برای رفع موانع و نقاط ضعف برنامهریزی صورت گیرد.
او با توضیح اینکه مدیریت نخاله در چهار مرحله قرار است انجام گیرد، اظهار کرد: این مراحل شامل تولید، ذخیرهسازی، حملنقل و دفع نهایی است که در حال حاضر این چرخه را از دست دادهایم.
وی با توضیح اینکه شاهد این هستیم که شهروندان نخاله تولیدی خود را در هر مکانی که دوست دارند تخلیه میکنند و ماشینآلات شهرداری درگیر جمعآوری آن میشوند و این سیکل معیوب هر بار ادامه دارد، اذعان کرد: همین موضوع موجب نارضایتی مردم و همچنین نهادهای نظارتی میشود.
حیدری با بیان اینکه طبق ساختار جدیدی که داریم از اول هر شهروندی که برای پروانه تخریب و نوسازی به شهرداری مراجعه میکند باید به مدیر ناحیه اعلام شود تا برآورد نخاله توسط مدیر ناحیه با مراجعه به محل مورد نظر انجام شود، گفت: با پیمانکارانی که در حوزه حفاری مشغول فعالیت هستند نیز جلسات توجیهی برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه در پروژههای عمرانی شهرداری نیز پیمانکاران شهرداری موظف خواهند بود نخالههای خود را به شهرداری تحویل دهند، ابراز کرد: یکی از وظایف مدیران ناحیه نیز این خواهد بود که وقتی مالکان برای دریافت پایان کار مراجعه میکنند شهرسازی از مدیر ناحیه درباره نخالهها استعلام خواهد گرفت.
شهردار ابهر با تاکید بر اینکه همه تلاش ما حل مشکل نخاله در سطح شهر است، تصریح کرد: اگر بتوانیم پیمانکاران را کنترل کنیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
حیدری با توضیح اینکه باید مکانی برای تخلیه نخالهها تعیین شود، عنوان کرد: از نخالههای ساختمانی میتوان به بهترین نحو ممکن در امور مختلف استفاده کرد.
انتهای پیام