اسماعیل الهیاری در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه مبارزه با آفت سن مادری در سطح ۶۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان انجام شد، تاکید کرد: کشاورزان با توجه به توصیههای ارائه شده توسط واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی و کارشناسان شبکههای مراقبت مستقر در مراکز جهادکشاورزی دهستانها و کلینیکهای گیاهپزشکی، در اولین فرصت نسبت به تهیه سموم مورد نیاز و سمپاشی مزارع خود اقدام کنند.
وی با اعلام لزوم مبارزه با آفت سن در مرحله مادری به منظور جلوگیری از طغیان آفت سن در مرحله پورگی، اظهار کرد: تاکنون در سطح ۶۹۰ هکتار مبارزه شیمیایی بر علیه سن مادری در مزارع گندم و جو شهرستان صورت گرفته است.
الهیاری در ادامه سطح مبارزه شیمیایی با علفهای هرز در مزارع گندم (آبی ودیم) شهرستان را ۶ هزار و ۴۰۰ هکتار و سطح مبارزه با علف های هرز مزارع جو (دیم و آبی) را یک هزار و ۲۰۰ هکتار اعلام کرد.
وی با بیان اینکه براساس گزارش بازدیدهای کارشناسی انجام شده از مزارع گندم و جو دیم روستاهای شهرستان، متاسفانه در برخی مزارع گندم و جو به ویژه مناطق کوهپایهای و آفتاب گیر روستاهای شهرستان، سن مادر غلات ریزش کرده است گفت: با توجه به ریزش این آفت مهم و خطرناک در سطح مزارع و از طرفی شرایط آب و هوایی مساعد برای فعالیت آفت، پیش بینی میشود، جمعیت سن غلات در مزارع زود کاشت گندم و جو با رشد رویشی بهتر و رطوبت مناسب به صورت کانونی ظاهر و باعث بروز خسارت شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، وی افزود: رصد و پایش مزارع غلات همه روزه توسط کارشناسان شبکه مراقبت شهرستان مرند انجام میشود و اطلاع رسانی از طرق مختلف به بهره برداران انجام میشود.
انتهای پیام