مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه:

تولیدات بومی کرمانشاه در مسیر زوار اربعین عرضه می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای عرضه محصولات تولیدی استان از جمله صنایع‌دستی و محصولات کشاورزی در مسیر زوار اربعین خبر داد.

داریوش فرمانی، امروز (۱۰ خرداد) در نشستی با موضوع هماهنگی، معرفی و فروش محصولات و تولیدات بومی استان در مسیر زوار اربعین که با حضور نمایندگان استانداری و ادارات جهاد کشاورزی، اصناف و صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده در کنار غرفه‌ها و بازارچه‌های صنایع‌دستی، برخی از اقلام تولیدی استان نیز عرضه و معرفی شود.

وی  با اشاره به تاکید استاندار کرمانشاه مبنی بر توجه به تمام جهات این حرکت عظیم و برکات این سفرها، گفت: با توجه به تجربیات سال گذشته در خصوص بازارچه‌های صنایع‌دستی و بازخوردهای بسیار خوبی که گرفتیم، مقرر شده امسال ضمن توسعه و گسترش این غرفه‌ها و بازارچه‌های موقت در مسیر راه کربلا، برخی محصولات و تولیدات بومی استان مانند زیتون و زعفران هم در کنار سایر سوغات‌های استان معرفی شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با بیان اینکه این اتفاق موجب می‌شود که هرچه بیشتر توانمندی‌های استان به تمام اقشار کشور معرفی شود،  افزود: با توجه به اهمیت موضوع برندسازی باید تلاش کنیم تا این محصولات به شکل برند خاص استان به بهترین شکل عرضه شوند.

وی با اشاره به اینکه برای مسیر بیستون تا قصرشیرین در ایام اربعین برنامه‌ریزی می‌شود، گفت: باید از ظرفیت بازارچه‌های دائمی و موقت و هم چنین واحدهای تجاری بین‌راهی واقع در مسیر که در زمینه عرضه سوغات فعال هستند به شکل مشارکتی استفاده شود تا نیاز به هزینه و زمان و فرصت سوزی نباشد.

هم چنین امین کوگانی سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: این معاونت با توجه به تجربه چند ساله خود در بحث ایجاد بازارچه‌های فصلی و بین‌راهی در ورودی شهرستان‌های مسیر راه کربلا برای استقرار و حضور صاحبان این محصولات هیچ‌گونه مشکلی نداشته و آمادگی دارد تا در حد امکان غرفه‌های خود را برای این مهم آماده کند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403031006925
  • خبرنگار : 50184