به گزارش ایسنا، روزبه شفقت گفت: این دانشگاه در زمینه فناوریهای خودروهای هیبریدی و برقی پیشرو است؛ به فناوری هیبرید ملایم و هم هیبرید کامل دست پیدا کردیم و سامانه کنترل خودروهای هیبریدی (HCU) برای اولین در ایران توسط محققین دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل عملیاتی و بومیسازی شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اظهار داشت: پروژههای پژوهشی و فناورانه گستردهای در زمینه خودرو و در حوزههای گوناگون موتور، بدنه، شاسی، فرمان پذیری انجام شده است و دانش متخصصین دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، جوابگوی نیازهای خودرویی کشور میباشد.
شفقت گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، سلول تست موتورهای احتراق داخلی دارد، در زمینه سوخت جایگزین فعالیتهای خوبی انجام داده است و نیز در بخش هوشمندسازی، تامین و ساخت قطعات خودرویی توانمندی بالایی دارد، مرکز رشد دانشگاه نیز محصولات دانش بنیان در حوزه قطعه سازی خودرو دارد و دانشگاه میتواند گستره جامعی را در بحث نیازمندیهای خودرویی پوشش دهد.
وی تاکید کرد: این دانشگاه، همانطور که در زمینه تولید علم، رتبه برتر را در بین دانشگاههای کشور دارد، در زمینه فناوری نیز کارهای خوبی را انجام داده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، شفقت گفت: پروژههای گستردهای در زمینههای مختلف موتور اعم از موتورهای احتراق درونی، موتورهای سبک کشاورزی، موتور در رده خودروهای شرکت ایران خودرو و سایپا، موتور سنگین شناورها و لوکوموتیوها و همچنین در زمینههای بدنه خودرو، شاسی، فرمان پذیری انجام شده است و دانش خودرویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، جوابگوی همه نیازهاست.
انتهای پیام