مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان غروب 9 خردادماه در این مراسم موزه مردمشناسی را نمادی از زندگی واقعی دانست.
سعید شاهرخی افزود: پدیدههای اجتماعی و طبیعی را میتوان در موزههای مردمشناسی دید.
وی بیان کرد: مردم رفسنجان در موزه مردمشناسی میتوانند به شادی و نشاط برسند و تجربه شادی متفاوتی همراه با پیشینه تاریخی و فرهنگی زندگی قدیم مردم در این نوع مکانها میتواند به انسان منتقل شود علاوه بر آن در بخش اوقات فراغت هم گویای لایههای تاریخی به مردم است.
شاهرخی اضافه کرد: موزهها کارکردهای متنوعی دارند و یکی از آنها میتواند به شکل مرکز تحقیقاتی و بهترین سیستم تئوری و علمی باشد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رفسنجان نیز در این مراسم گفت: موزه مردمشناسی رفسنجان که قبلا در یک حمام تاریخی مستقر بوده، به علت مشکلات حقوقی و مالکیت بخش خصوصی در سالهای اخیر تعطیل شده بود که به مجموعه حاج آقاعلی منتقل شده است.
حسن حسینی افزود: راهاندازی مجدد این موزه با مشارکت و حمایت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و شرکتهای تابعه در فضای چهار انبار مجموعه حاجآقا علی مستقر و میسر شده است.
وی بیان کرد: در این موزه تلاش شده با استفاده از بیش از ۳۰۰ قطعه شیء قدیمی و ابزار زندگی مردم در گذشته، بازدیدکنندگان را با سبک زندگی و زیستبوم نسلهای پیشین شهرستان رفسنجان آشنا کرد.
انتهای پیام