به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، افراد آسیب دیده شامل دانشجویانی از برخی کشورها همچون نیجریه هستند که پس از سقوط ارزش پول ملی در پرداخت هزینههای خود با مشکل مواجه شدهاند. سایر دانشجویان بینالمللی و همچنین دانشجویان انگلیسی نیز جز بدهکاران هستند. این اتفاقات در ساسکس پس از آن اتفاق افتاده که هفته گذشته دانشجویان نیجریهای در دانشگاه Teesside اعلام کردند که به دلیل عدم پرداخت بدهیها از تحصل کنار گذاشته شده و به آنها دستور داده شد که انگلیس را ترک کنند.
یکی از دانشجویان نیجریهای در ساسکس که بدهیهای معوقه دارد، در مورد این شرایط گفت: «ما قصدی برای پرداخت نکردن نداریم، مایلیم به تعهدات خود عمل کنیم، اما از دانشگاه میخواهیم به ما مهلت دهد. از آنجایی که نرخ ارز سه برابر شده است، درآمد ماهانه ۸۰۰ پوندی من به سختی برای پوشش هزینهها کافی است».
در همین حال، اتحادیه دانشجویان دانشگاه ساسکس اعلام کرد که در ایمیل قبلی این دانشگاه گفته شده که بدهیها باید تا پایان ماه می تسویه شود و به دانشجویان آسیبدیده هشدار داده شد که در غیر این صورت ممکن است دانشگاه مجبور باشد برای انصراف آنها از دانشگاه اقدام کند. همچنین گفته میشود که دسترسی برخی از دانشجویان به فناوری اطلاعات لغو شده است.
از طرف دیگر، پروفسور کیت اوریوردان، معاون آموزشی دانشگاه ساسکس نامهای در این زمینه منتشر کرد و نوشت: دانشجویانی که انتظار دارند در جولای ۲۰۲۴ یا ژانویه ۲۰۲
وی افزود: آنچه ما آن را بحران هزینه زندگی برای دانشجویان مینامیم، به قدری در حال گستردهتر شدن است که تاکنون سابقه نداشته است.
ریکو کونیسو، نماینده دانشجویان بینالمللی در اتحادیه دانشجویان ساسکس در مورد اثرات مخرب این تصمیم میگوید: دانشجویان در حال حاضر تحت ترس و استرس زیادی هستند. دانشگاه باید اقداماتی را برای کاهش فشارهای مالی برای همه دانشجویان به ویژه دانشجویان بینالمللی انجام دهد.
انتهای پیام