یونس بهاروند امروز (نهم خرداد ماه) در جلسه احیای هنرستانهای کشاورزی (طرح شهید باقری) به ظرفیتهای کشاورزی و دامپروری استان اشاره و اظهار کرد: اگر بخواهیم بخشی از موضوع بیکاری استان را حل کنیم، باید از کشاورزی سنتی گذر کنیم و به کشاورزی نوین رو آوریم. لازمه این کار، تخصصی کردن این حوزه با آموزش و ترغیب دانشآموزان به تحصیل در رشتههای مرتبط با حوزه کشاورزی است.
وی با بیان اینکه در استانهای کویری مانند یزد سه درصد دانشآموزان در رشتههای کشاورزی مشغول به تحصیلند، ادامه داد: در استان لرستان با این همه ظرفیتهای بینظیر و زمینهای حاصلخیز فقط ۱۹ درصد در رشته کشاورزی مشغول به تحصیلند و لازم است خانوادهها در هدایت تحصیلی دانشآموزان با مدارس و آموزش و پرورش همکاری کنند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان بیان کرد: ۱۷۰ هزار خانواده لرستانی معادل بیش از ۷۰۰ هزار نفر در استان بهرهبردار بخش کشاورزی هستند و این موضوع، بر اهمیت احیای هنرستانهای کشاورزی میافزاید.
نورالدین سبزیان، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش لرستان نیز در این جلسه، اظهار کرد: با برنامهریزهای انجامشده برای سال تحصیلی آینده، دانشآموزان بیشتری در رشتههای کشاورزی مشغول به تحصیل خواهند شد و با تعامل و همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی استان، هنرستانهای کشاورزی ویسیان، هنام سلسله و بروجرد احیا خواهند شد.
طاهر فرهادینژاد، معاون برنامهریزی و توسعه منابع انسانی و بهروز سپهوند، معاون آموزشی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی لرستان نیز در این جلسه برای همکاری با احیای هنرستانها اعلام آمادگی کردند.
انتهای پیام