شهردار:

پروژه خیابان موازی حافظ خرم‌آباد براساس کیفیت‌ مرمت شهری است

شهردار خرم‌آباد گفت: اجرای پروژه خیابان موازی حافظ در خرم‌آباد براساس اصول مرمت شهری است به این معنی که با مصالح سنتی به شکل سنتی و با کیفیت و الگوی سنتی که در بافت وجود دارد، اجرا می‌شود. همچنین ضوابط جداره‌سازی حتماً باید براساس ضوابط میراث فرهنگی اجرا شود.

داریوش بارانی بیرانوند امروز (نهم خرداد ماه) در آیین کلنگ‌زنی پروژه خیابان موازی با خیابان حافظ در خرم‌آباد، اظهار کرد: مردم بافت قدیمی خرم‌آباد بسیار صبوری کردند تا خیابان موازی حافظ به سرانجام برسد. با اراده و جدیت اعضای شورای ششم و شهرداری خرم‌آباد و همکاری میراث فرهنگی لرستان، این پروژه در راستای ترمیم بافت تاریخی و بازآفرینی شهری در محلات قدیمی امروز کلنگ‌زنی می‌شود.

شهردار مرکز لرستان گفت: جنس این اقدام از نوع مرمت شهری است و مسیر سختی را طی کردیم تا در نهایت سال گذشته، ابعاد فنی این پروژه در شورای عالی معماری و شهرداری به تصویب رسید.

بارانی بیرانوند ادامه داد: جداره تا جداره این خیابان ۲۰ متر است و عرض سواره آن ۱۲ متر خواهد بود که پیمانکار و منابع مالی آن در بودجه ۱۴۰۳ مشخص شده است و این عرض ۱۲ متری را اجرایی خواهیم کرد.

شهردار خرم‌آباد با بیان اینکه در مسیر تعریض خیابان موازی با حافظ چند ملک وجود دارد که باید تملک شوند و در یک بازه زمانی مناسب این املاک خریده خواهد شد، بیان کرد: از اداره کل راه و شهرسازی استان می‌خواهیم طرح طراحی شهری جداره را به شهرداری خرم‌آباد تحویل دهد.

بارانی بیرانوند با بیان اینکه این خیابان معروف به خیابان موازی حافظ است و هنوز اسمی ندارد، گفت: موضوع نامگذاری این خیابان به نام شهدای خدمت را به کمیته نامگذاری و کمیسیون فرهنگی شورا ارسال خواهیم کرد تا تعیین تکلیف شود.

وی افزود: قول‌هایی که شورای ششم درباره بازآفرینی شهری محلات قدیمی و فرسوده خرم‌آباد داده بود، در حال انجام است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403030906327
  • خبرنگار : 50177