این کتاب روز پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه در اهواز، امانیه، خیابان شهید جعفر سپهری، جنب مسجد ارشاد، حوز هنری انقلاب اسلامی خوزستان نقد میشود.
به گزارش ایسنا، کتاب «مهاجر عشق» را سال ۱۳۹۸ انتشارات سوره مهر در ۲۸۸ صفحه و در قطع رقعی با موضوع ادبیات دفاع مقدس روانه دنیای کتاب کرد. این کتاب حاصل سه سال پژوهش و بیش از ۱۰۰ ساعت مصاحبه با اعضای خانواده و دوستان شهید است.
شهید حاج حمید رمضانی در سال ۱۳۴۱ در شهر اهواز به دنیا آمد. پس از پیروزی انقلاب با اینکه سن کمی داشت وارد سپاه شد. با شروع جنگ تحمیلی همراه دیگر جوانان غیرتمند اهوازی به جبهه رفت. ابتدای جنگ مجروح شد. پس از بهبودی مجدد به منطقه عملیاتی برگشت. به لحاظ شایستگی و تبحر فوقالعادهاش در شناسایی وارد بخش اطلاعاتی جنگ شد. با تشکیل قرارگاه سری نصرت به فرماندهی شناسایی این قرارگاه منصوب شد.
در معرفی این کتاب آمده است:
«در کتاب قطور تاریخ فصل جدیدی پدیدار شده است که سخت عاشقانه است. فقط آنان که دریافتند جان بیجانان همچو مرداری بیش نیست عزم بر هجرتی بزرگ جزم کردند تا به معشوق برسند. اما این هجرت نه پیمودن کوهها و دشتها و راهها بود و نه گذر از شهرها و روستاها بلکه هجرتی بسیار عظیمتر بود. هجرت از درون خویشتن. آری میتوان از درون خویش هجرت کرد اما بال پرواز نه هر کسی را شاید. بال پرواز فقط بر شانه پرستوهای عاشق میروید. پیمان عشق بستن کار آسانی است اما تا آخر بر سر پیمان ماندن نه کار هر خسی است. مرغ زرین میخواهد و در آمدن در آتشهای نمرودیان.»
علیرضا مسرتی، متولد سال ۱۳۳۹، نویسنده خوزستانی است. او بیشتر در حوزه دفاع مقدس فعالیت دارد. کتاب دیگر او «دین: خاطراتی از بچههای مسجد جزایری اهواز» است.
و در بخشی دیگر میخوانیم:
«شهید حاج حمید رمضانی در عنفوان جوانی هجرتی عاشقانه از درون به سوی معشوق آغاز کرد و چندین سال بر سر این پیمان پایمردی کرد. او در کوران حوادث انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مردانه دست از جان شست و پای در این راه نهاد و سرانجام به سرمنزل مقصود رسید. کتاب مهاجر عشق سرگذشت مستند این مهاجرت عاشقانه است. این کتاب حاصل سه سال پژوهش و بیش از صد ساعت مصاحبه (از جمله ۳۶ ساعت مصاحبه توسط محمدرضا رشیدی و ۱۰ ساعت مصاحبه توسط بهزاد شیخی) و جمعآوری اسناد مکتوب و غیرمکتوب از خانواده و دوستان و همرزمان شهید و ارگانهایی مانند بنیاد شهید انقلاب اسلامی و مرکز اسناد دفاع مقدس است که تعدادی از این اسناد انتخاب و در بخش پایانی کتاب درج شده است. همچنین منبع اغلب خاطرات برای اطلاع علاقهمندان در پانوشتهای متن کتاب نیز ذکر شدهاند.»
انتهای پیام