علیرضا دهمرده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: سه هزار و ۶۵۰ هکتار از باغهای سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که سه هزار هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی با بیان اینکه برداشت انگور در سیستان و بلوچستان تا اوایل تیر ماه ادامه دارد، افزود: پیشبینی میشود امسال بیشاز ۳۵ هزار تن انگور در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: ۹۰ درصد انگور تولیدی این استان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
وی با اشاره به ویژگیهای انگور یاقوتی گفت: این نوع از انگور با شرایط سخت محیطی در سیستان و بلوچستان سازگاری دارد.
دهمرده اظهار کرد: درخت انگور یاقوتی در نیمه دوم اسفند شکوفه می دهد، اواخر فروردین میوهاش غوره میشود و در اردیبهشت شاهد تغییر رنگ حبههای آن هستیم.
وی افزود: انگور یاقوتی به دلیل زودرس بودن از بازار پسندی مناسبی برخوردار است و درآمد خوبی عاید کشاورزان این منطقه میشود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت انگور در منطقه سیستان در شهرستانهای زهک، زابل، هیرمند، هامون و نیمروز است و در شهرستانهای خاش، زاهدان، میرجاوه و سراوان نیز این محصول کشت میشود.
انتهای پیام