به گزارش ایسنا، «گوستاوو پترو» رئیسجمهور کلمبیا و «نیکولاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا حمله اخیر رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان در شهر رفح، در جنوب نوار غزه را محکوم کردند.
خبرگزاری آناتولی در این باره گزارش داد: پترو این حمله را «قتل عام» تلقی کرده و از «کشورهای قدرتمند دموکراتیک» به دلیل بیعملی آنها در جلوگیری از این حمل انتقاد کرده و آن را به نفوذ افراد ثروتمند حامی این خشونت نسبت داد.
او در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این همدستی جان مردم فلسطین و بنیانهای دموکراسی و انسانیت را تهدید میکند.
همچنین رئیسجمهور کلمبیا امروز (چهارشنبه) از سازمان ملل متحد خواست برای اعزام نیروهای حافظ صلح به غزه اقداماتی انجام دهد. پترو در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هیچ جایگزین دیگری جز نیروهای حافظ صلح بینالمللی در نوار غزه وجود ندارد. کلمبیا بخشی از این نیروها خواهد بود.»
کلمبیا در سوم ماه مه اعلام کرد روابط دیپلماتیک خود با تلآویو را به دلیل حملات مداوم این رژیم علیه مردم فلسطین در غزه قطع کرده است.
مادورو نیز در یک نشست خبری هفتگی این حمله را «قتلعام» خوانده و از بیعملی آمریکا و اتحادیه اروپا انتقاد کرد. رئیسجمهور ونزوئلا گفت: آمریکا و اتحادیه اروپا با وجود قدرتی که دارند، هیچ کاری برای متوقف کردن این قتلعام انجام نمیدهند. از نظر من، آنها در این کشتارها همدست هستند.
او «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی را به بیاعتنایی به قوانین بینالمللی و قساوت علیه کودکان مسلمان و مسیحی متهم کرد. مادورو پاسخ جامعه بینالمللی را «سکوت در برابر نسلکشی» تلقی کرده و این شرایط را با بدترین موارد نسلکشی در تاریخ مقایسه کرد.
حمله مرگبار اخیر رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان رفح، منجر به شهادت حداقل ۴۵ فلسطینی شد که بیشترشان زنان و کودکان هستند. این حمله با وجود حکم اخیر دیوان بینالمللی دادگستری علیه رژیم صهیونیستی انجام شده است که آن را از حمله به رفح منع میکرد؛ شهری که پناهگاه بیش از یک میلیون آواره فلسطینی است.
رژیم صهیونیستی در واکنش به حکم این دادگاه در مقام توجیح اقداماتش در رفح برآمد. حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه با هدف ادعایی «نابودی حماس» بیش از هفت ماه است که ادامه دارد و اکثر قربانیان آن غیرنظامیان بودهاند.
نزدیک به ۳۶ هزار تن از مردم غزه بر اثر این حملات به شهادت رسیدهاند و اکثر شهدا زنان و کودکان هستند. همچنین ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی آواره شدهاند که این شهر در محاصره انسانی قرار دارد و ۶۰ درصد از زیرساختهای حیاتی آن از بین رفته است. تلاشهای بینالمللی و منطقهای برای رسیدن به توافق آتشبس میان طرفین ادامه دارد.
انتهای پیام