با توجه به چنین شرایطی حدود شش سال پیش و در سال ۹۷ با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وقت، بیمارستان جدید ۱۵۰ تختخوابی این شهرستان در فضایی افزون بر ۱۶ هزار مترمربع در چهار طبقه و با پیشبینی دو طبقه زیرزمین کلنگزنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد تا با احداث آن، جایگزین بیمارستان فرسوده فعلی شود.
سیسییو، اتاق عمل، بخشهای بستری، مراقبت نوزادان، بخش بعد از زایمان، بلوکهای زایمانی، آیسییو، اورژانس، همودیالیز، آزمایشگاه، کلینیکها، داروخانه، بخش اداری و نمازخانه از جمله مواردی است که در طرح این بیمارستان دیده شد ضمن اینکه در زیرزمین این بیمارستان نیز قرار است بخش رادیولوژی، فیزیوتراپی، مرکز استریل، آشپزخانه، انبار، رختشویخانه، نگهداری جسد و رختکن احداث شود.
این طرح یکی از جمله طرحهایی است که قبل از دولت سیزدهم به دلیل کمبود اعتبارات از روند کندی برخوردار بود اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم و با سفر شهید رئیسی به استان همدان، پروژه فوق از محل اعتبارات و مصوبات سفر شتاب خوبی به خود گرفته است و طبق برنامه این پروژه باید تا سال ۱۴۰۵ به افتتاح و بهرهبرداری برسد.
فرماندار رزن در همین رابطه به ایسنا گفت: پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رزن قبل از دولت سیزدهم تنها دارای ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی بود که در دولت مردمی و خدمتگزار سیزدهم با اختصاص اعتبارات مناسب این پروژه هم اکنون به پیشرفت فیزیکی ۵۴ درصد رسیده است و از شتاب بسیار خوبی برخودار شده است.
علیاصغر غفاریآثار این پروژه را یکی از پروژههای زیرساختی شهرستان رزن دانست و افزود: پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رزن از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان همدان دارای ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار بوده که از این میزان اعتبار تاکنون ۱۰۲ میلیارد تومان آن تخصیص داشته است .
وی با بیان اینکه هم اکنون این پروژه با جدیت فعال و در حال اجراست، تصریح کرد: بیمارستان در دست احداث رزن جزو بیمارستانهای مجهز استان خواهد بود که به شهرستانهای شمالی استان نیز خدماترسانی خواهد کرد.
غفاری آثار با اشاره به حل مشکل بنبست بودن بیمارستان فوق، گفت: بحث بن بست بودن بیمارستان در حال احداث، یکی از مشکلات موجود بود بهطوری که این بیمارستان راه ورودی و خروجی نداشت که با پیگیریهای انجام شده مشکل این پروژه طی جلسهای با معاون پارلمانی سازمان هلال احمر در سال گذشته در شهرستان مرتفع شد.
غفاریآثار خاطرنشان کرد: ساختمان فعلی هلال احمر در جنب پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهر رزن فرسوده است و از محل تملکیها و سهم دولت به دنبال تأمین زمین مناسب براساس قول خود برای احداث ساختمان جدید هلال احمر هستیم و قرار و توافق شده هلال احمر نیز ساختمان فرسوده خود را به بهداشت و درمان واگذار کند که با این اقدام مشکل بن بست بودن پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رزن حل میشود ضمن اینکه ۱۶ سوئیت جدید پزشکان نیز در این مجموعه احداث خواهد شد.
افزایش ۲۰ درصدی ضریب اشغال تختهای بیمارستانی در رزن
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز ۱۱ اردیبهشت ماه امسال در دیدار خود با فرماندار رزن در همین رابطه در این دیدار با اشاره به اینکه در حوزه درمان رزن اتفاقات خوبی در سال گذشته داشتهایم، افزود: ضریب اشغال تختهای بیمارستانی طی یکسال اخیر در شهرستان رزن ۲۰ درصد اضافه شده است که این امر نشان از ارائه خدمات خوب حوزه درمان شهرستان رزن به مردم، تنوع خدمات، افزایش امکانات و تجهیزات و تعداد پزشکان متخصص حوزه درمان این شهرستان دارد.
دکتر محمد مهدی مجذوبی ادامه داد: در استان همدان دارای دو پروژه بسیار مهم در حال اجرا شامل بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان رزن و پروژه مرکز جامع سرطان بیمارستان بعثت همدان هستیم که تمام انرژی خود را برای تکمیل این دو طرح گذاشتهایم که تا پایان دولت سیزدهم به انجام برسد.
وی همچنین با بیان اینکه در حوزه بهداشت در بحث شاخصها شهرستان رزن رتبههای اول و دوم استان را به خود اختصاص داده و این باعث افتخار است، تصریح کرد: در حوزه فوریتهای پزشکی شهرستان رزن دارای شش مرکز فوریت بوده که میانگین حضور بر بالین بیمار توسط همکاران مراکز فوریت رزن با متوسط استانی برابری میکند.
پیشرفت ۵۰ درصدی بیمارستان رزن
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن نیزدر این رابطه اظهار کرد: در حال حاضر این پروژه با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد فعال بوده و هم اکنون سه گروه در حال نصب تجهیزات و تأسیسات این بیمارستان هستند.
مجید موانیهئی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰، بیش از ۴۱ میلیارد تومان اعتبار برای این طرح اختصاص یافت، اظهار کرد: در سفر ریاست جمهوری نیز اعتباری افزونبر ۳۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر به این پروژه اختصاص داده شد که در دو سال گذشته از این میزان اعتبارات اختصاص داده شده به پروژه فوق، افزون بر ۱۰۲ میلیارد تومان آن تخصیص داشته است.
وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه را افزون بر ۳۰۰ میلیارد تومان دانست و یادآور شد: به طور قطع بهرهبرداری از این پروژه از نقش موثری در ارائه خدمات هر چه مطلوب تر به مردم شهرستان و نیز شهرستانهای شمالی استان برخوردار خواهد بود.
موانیهئی اضافه کرد: طبق برنامه قرار است این بیمارستان در سال ۱۴۰۵ به بهره برداری برسد.
به گزارش ایسنا؛ بهطور قطع در صورت چهار ساله بودن دولت سیزدهم این طرح حتی قبل از زمان هدفگذاری شده، قرار بود در دهه مبارک فجر سال جاری ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد اما متاسفانه با توجه به عمر کوتاه باقی مانده از دولت خدمتگزار و مردمی سیزدهم این امر محقق نخواهد شد و در رابطه با این طرح امیدواریم با اهتمام ویژه مسئولین امر این پروژه ضروری در حوزه بهداشت و درمان شهرستان با شتابی که در دولت سیزدهم به خود گرفته است با پیگیری مجدانه مسئولین استانی و شهرستانی شتاب این پروژه همچنان تداوم داشته و این طرح پیش از زمان معین هدفگذاری شده ۱۴۰۵ به اتمام و بهره برداری برسد.
انتهای پیام