حجتالاسلام والمسلمین محمدابراهیم حجتپناه در گفتوگو با ایسنا با تسلیت شهادت حزنانگیز و جانسوز رئیسجمهور محبوب و مردمی و همراهانش و با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری از تعابیری همچون «اندوه و تأسف فراوان» در خصوص شهادت شهید آیتالله رئیسی استفاده کردند، اظهار کرد: ایشان ماجرا را به «خبر تلخ» و «درگذشت شهادتگونه» تعبیر کردند و این تعابیر از دهان مبارک کسی است که هیچگونه تعارف در بهکارگیری اصطلاحات و الفاظ ندارد و تا امروز با شجاعت و انصاف، سرسوزنی به کسی باج نداده است.
وی با اشاره به تعابیری همچون «عالم مجاهد»، «رئیسجمهور مردمی، باکفایت، پرتلاش و خادمالرضا(ع)»، ادامه داد: اینها توصیف مقام معظم رهبری از شهید رئیسی و درواقع رمزهای نائل شدن وی به فوض عظیم شهادت است و راه را به ما نشان میدهد.
حجتپناه با تأکید بر اینکه انسان برای رسیدن به مقام شهادت باید بها پرداخت کند و بهای هر شخص به اندازه خود او مقدر میشود، بیان کرد: بهای شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی توصیفات و تعابیری بود که ولی فقیه جامعه در موردش به کار بردند و باید بارها و بارها بازخوانی و بررسی شود، رهبر معظم انقلاب قائل به مکتب برای حاج قاسم بودند.
وی افزود: شهادت آیتالله سیدابراهیم رئیسی از مسیر «عالم و مجاهد» بودن عبور کرد، او شخصی بود که در پی کسب علم رفت و این علمش را در میدان عمل بهصورت فعالانه و مجاهدانه پیادهسازی کرد؛ جهاد یعنی تلاشی که باعث ناراحتی و زحمت برای دشمنان شود لذا هر تلاشی بدون این شاخص، جهاد نیست. «عالم مجاهد» یعنی آنکه هم علم شهید رئیسی و هم جهاد ایشان در طریق درست قرار داشته است.
وی تعبیر «مردمی» را نیز که رهبر انقلاب در وصف شهید رئیسی به کار بردند مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: این واژه کوتاه یک دنیا معنی دارد و کسی که میخواهد مردمی باشد باید خود را برای حرف و حدیث شنیدن آماده کند زیرا همه مردم متخصص کار نیستند و همه به مقام تهذیب و خودساختگی نرسیدهاند بلکه برخی دنبالهروی تفکر معیوب و یا نقلکننده هر حرف بیاساس و پایه هستند. لذا کسی که میخواهد مردمی باشد باید خود را برای تمام حرف و حدیثها آماده کند و تا آخر محکم بایستد.
حجتپناه ادامه داد: رئیسجمهور مردمی ما به مرز میرود و پروژه را افتتاح میکند و در موقع بازگشت میتوانست نماز را به راحتی در جمع همراهانش اقامه کند اما به مسجد روستای نزدیک میرود و مردم از دیدن رئیسجمهورشان غافلگیر میشوند و با امامت ایشان نمازشان را اقامه میکنند، اینها هزینههای مردمی بودن یک مسئول است که باید پرداخت کند.
حجتپناه با تأکید بر اینکه حافظه تاریخی ما همیشه نیاز به مرور تاریخ پرتلاطم و دشوار انقلاب اسلامی دارد، افزود: جا دارد همه ما روزهای پیش از ریاست جمهوری شهید آیتالله رئیسی را به یاد بیاوریم که کشور درگیر ویروس منحوس کرونا بود و دوران سختی را پشت سر میگذاشتیم و آرزو میکردیم این ایام دشوار تمام شود. در آن برهه رئیسجمهور جهادی و مردمی پای کار آمد، کسی که همیشه در میدان بود و در همه عرصهها «پرتلاش» حاضر میشد و آن دوران بیماری هم به برکت این تلاشها تمام شد.
وی با یادآوری برکات و خدمات سه شخصیت بزرگ انقلاب اسلامی شهیدان بهشتی، رئیسی و سلیمانی، توضیح داد: شهید رئیسی شاگردی شهید بهشتی را در پرونده خود داشت و نگاهش به عالم، نگاه تمدنی بود که تداومبخش راه شهید بهشتی و سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری است.
حجتپناه تصریح کرد: در زمان شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، اندیشه مقاومت یک مسئله منطقهای بود که در جایجای منطقه ریشه دوانده و شکل میگرفت و در آن مقطع، خون شهید سلیمانی به رگهای محور مقاومت تزریق شد و سالها بعد در عملیاتهای «طوفانالاقصی» و «وعده صادق» به ثمر نشست.
دبیر کانونهای خدمت رضوی در چهارمحال و بختیاری با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری که شهید رئیسی را «خادمالرضا(ع)» نامیدند، گفت: وجود نازنین حضرت ثامنالائمه امام رضا(ع) برای خادم خودشان سنگ تمام گذاشتند و در شب میلادشان جواز شهادت او را امضا کردند.
وی تأکید کرد: حافظه تاریخی ما هیچگاه فراموش نمیکند کسی که انقلاب اسلامی را شکل داد، مراقب انقلاب خواهد بود. در زمان شهادت حاج قاسم سلیمانی، مردم هم عزادار بودند و هم شور انتقام داشتند. در جریان شهادت رئیسجمهور اما مشاهده میکنیم که مردم در کمال آرامش عزادارند و حسرت فقدان این شهید را با خود دارند زیرا از خدمات ایشان به اسلام و مسلمین محروم خواهیم شد.
حجتپناه در پایان گفت: امروز آرامش عجیبی را در بین مردم عزادار میبینیم، صحنههای باشکوهی خلق میشود و همه مردم عزادار این شهید والامقام و شهدای خدمت هستند که اینها از برکات خون پاک شهداست.
انتهای پیام