یک استاد ارتباطات دانشگاه آزاد:

دولت سیزدهم از نقد منصفانه ترسی نداشت/ رسانه‌ها شفافیت کار دولت را افزایش دادند

یک استاد ارتباطات دانشگاه آزاد با بیان اینکه دولت سیزدهم گفتمان خود را با ابزار رسانه‌ای در جامعه نهادینه کرد و از نقد منصفانه ترسی نداشت، گفت: رئیس جمهور شهید کشورمان از ابتدای تشکیل دولت خود از همه اصحاب رسانه درخواست کرد همواره دولت را در اطلاع‌رسانی و انعکاس اخبار یاری کرده و با نقدهای منصفانه به دولت کمک و ارتباطی دوسویه میان مردم و دولت ایجاد کنند.

روح‌الله احمدزاده کرمانی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به تبیین نحوه تعامل دولت سیزدهم با رسانه ها پرداخت و اظهار کرد: نقش و رسالت رسانه‌ها در دنیای امروز بر کسی پوشیده نیست، در شرایطی که امروزه با رشد قارچ گونه شبکه های مجازی مواجه هستیم آن چیزی که مردم امروز می‌پذیرند انتقال خبرهای موثق از طریق رسانه ملی و خبرگزاری‌های رسمی است؛ زیرا اگر قلم اصحاب رسانه بر اساس تعهد و صداقت باشد مردم آن خبر را به طور یقین باور می‌کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروزه با تغییر ذائقه افکار عمومی و مردم، شکل و سیاق و روش کارکرد رسانه هم تغییراتی داشت، گفت: خوشبختانه دولت سیزدهم به عنوان متولی ساماندهی رسانه ها به این نکات توجه کرد و فضای مساعدی برای افزایش ظرفیت های و فعالیت های رسانه ای شکل گرفت.

این استاد ارتباطات در ادامه با بیان اینکه رییس دولت سیزدهم از همان ابتدای تشکیل خود همواره دست یاری خود را به سمت اصحاب رسانه باز کرد، تصریح کرد: آیت الله رئیسی رئیس جمهور شهید کشورمان از ابتدای تشکیل دولت خود از همه اصحاب رسانه درخواست کرد همواره دولت را در اطلاع‌رسانی و انعکاس اخبار یاری کرده و با نقدهای منصفانه به دولت کمک و ارتباطی دوسویه میان مردم و دولت ایجاد کنند.

احمدزاده کرمانی فضای امروز رسانه ها را زیست بوم متکثر توصیف کرد و افزود: با شکل گیری این سیستم اخبار و اطلاعات همانند سابق در اختیار رسانه‌های محدودی قرار نمی‌گیرد. در نتیجه این زیست بوم ذینفعان و بازیگران متعددی دارد که البته دولت سیزدهم از همان ابتدای ورود خود توانست به خوبی خود را با این اکوسیستم تطبیق دهد به همین جهت همواره ما مشاهده می کنیم در موضوعات مختلف نظیر راه اندازی گشت ارشاد مدیران همواره دست نیاز به سوی مردم و رسانه ها باز کرد و با کمک فضای رسانه ای شفافیت در کار دولت را افزایش داد.

استاد ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دولت سیزدهم گفتمان خود را با ابزار رسانه ای در جامعه نهادینه کرد، یادآور شد: در شرایطی که فضای غبارآلودی از سوی رسانه‌های معاند خارج از کشور در کشور سایه انداخته بود دوست سیزدهم با کمک رسانه های داخلی خود توانست از بسیاری مشکلاتی که دولت با آن دست گریان بود عبور کند و یک هم‌افزایی در بحث اطلاع‌رسانی به‌موقع و موثر اخبار دولت ایجاد شد. در واقع دولت از همان ابتدا درک کرد که می توان با تعامل دوسویه بین دولت و رسانه‌ها به خوبی دغدغه‌های دولت و مردم را تبیین کرد و انعکاس داد.

احمدزاده کرمانی با بیان اینکه دولت سیزدهم نشان داد هیچ گاه از نقد منصفانه توسط رسانه‌ها ترسی نداشت، گفت: البته بعضا مواردی وجود داشت که در برخی از حوزه‌ها عملکرد دولت توسط روابط عمومی‌ها به اصحاب رسانه انعکاس داده نشده و دشمن از این نقطه ضعف در جهت تخریب دولت استفاده کرد.

معاون اسبق ریاست جمهوری تاکید کرد: در واقع یکی از سیاست‌های استکبار برای تزریق موج ناامیدی در کشور را ایجاد شبهات در عرصه‌های مختلف است دستگاه‌های اجرایی باید به ابهامات در عرصه‌های مختلف پاسخ داده و با تولید محتوا شبهات را برطرف کنند و این امر تنها  با ارتباط دو سویه میان روابط عمومی و اصحاب رسانه امکان پذیر است.

عضو هیات علمی گروه ارتباطات دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: افرادی که در فضای رسانه‌ای دولت قرار می گیرند باید درک روشنی از مردم داشته باشند، مسأله‌ای که در دولت سابق مورد غفلت بود و آنچنان به مردم توجه نشد و موجبات اعتراض مردم را فراهم کرد. ضمن اینکه مدیر یک رسانه و تیم همراهش باید توانایی تعامل با مردم و دولت را داشته باشند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403030804966
  • خبرنگار : 71567