رفع نقاط حادثه خیز بهار و کبودراهنگ سرعت می‌گیرد

نماینده مردم شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی از سرعت گرفتن رفع نقاط حادثه خیز حوزه انتخابیه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ خبر داد.

فتح الله توسلی یکشنبه، ۶خرداد، درحاشیه بازدید از محورهای مواصلاتی و نقاط حادثه خیز حوزه انتخابیه خود در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: شهرستان کبودرآهنگ به خاطر دارا بودن جاذبه های طبیعی گردشگری مانند غار علیصدر، تالاب شیرین سو و... هر ساله پذیرای خیل عظیمی از مسافران و گردشگران در شهرستان بوده و وسیع‌ترین شبکه راه‌های استان را داراست که همین موضوع ضرورت ارتقاء ایمنی راه‌های شهرستان منطقه را افزایش داده است.

وی افزود: تصادفات جاده‌ای به دلیل ناایمن و یا غیراستاندارد بودن محورها در این شهرستان پذیرفتنی نیست و باید ایمن سازی این مسیرها به عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد.

وی از شناسایی ۱۶ نقطه حادثه خیز در  شهرستان کبودراهنگ خبر داد و تصریح کرد: در بازدید از نقاط حادثه خیز تأکید شد که ایمنی راه‌ها با بررسی کارشناسی که صورت گرفته، افزایش پیدا کند تا شاهد کاهش تصادفات جاده‌ای  باشیم.

توسلی ادامه داد: در این بازدید تصمیمات لازم برای تسریع در ایمن سازی، روکش آسفالت، رفع نقاط حادثه خیز و احداث شانه خاکی و خط کشی معابر  احداث پل و نصب علائم که می‌تواند در راستای کاهش تلفات جاده‌ای موثر باشد تأکید شد.

وی یادآور شد: در  همین رابطه طی تماسی که با رئیس  سازمان راهداری کل کشور و معاون این سازمان صورت گرفت مقرر شد که اعتبارات لازم برای تسریع در انجام پروژه‌های راهداری شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ تأمین شود.

توسلی با بیان اینکه مجلس به عنوان پناهگاه مردم، مشکلات و مطالبات مردم  را با جدیت پیگیری خواهد کرد، گفت: خوشبختانه دستگاه‌های اجرایی نیز همکاری خوبی دارند و همه متحد و متفق القول هستند تا  ایمن سازی راه‌ها و کار اصلاح نقاط حادثه خیز هر چه سریع‌تر انجام گیرد.

وی اظهار کرد: در این بازدید پیمانکار  پروژه کهنه حصار (بخش گل تپه) -قزانقره (بیجار) -باشقورتاران (بخش شیرین سو) حضور داشت و احداث این مسیرها آغاز شده و متعهد شد که حداقل پنج کیلومتر که سالیان سال از مطالبات مردم منطقه بوده، زیرسازی و آسفالت آن انجام شود.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با بیان اینکه زیربنای توسعه حوزه انتخابیه راه است، گفت: توسعه استان و حوزه انتخابیه مستلزم فراهم کردن زیرساخت‌های حمل و نقلی است و برای اینکه توسعه آینده شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ با تهیه زیرساخت‌ها همگام باشد، باید مطالعات دقیق صورت گیرد.

وی بیان کرد: به درخواست بنده مطالعات احداث راه شاوه_مهاجران انجام شده و اخیرا با همت مردم مهاجران و کمک امام جمعه شهر مهاجران اقداماتی برای احداث راه انجام گرفته که قرار شد ادارات راهداری هم کمک لازم را داشته باشند، ضمن اینکه از طرف دیگر در کمیته برنامه‌ریزی هم  فرمانداران حوزه انتخابیه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ در رابطه با اعتبارات لازم مساعدت خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، شهرستان کبودراهنگ دارای بیش از ۸۳۰ کیلومتر راه مواصلاتی است که از این مقدار ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403030603901
  • خبرنگار : 50037