به گزارش ایسنا، «ابوعبیده»، سخنگوی گردانهای القسام اعلام کرد رزمندگان القسام در اردوگاه جبالیا توانستند یک گروه ویژه رژیم صهیونیستی را به یکی از تونلها بکشانند و تعدادی از اعضای این گروه ویژه کشته و زخمی و تعدادی نیز اسیر شدند.
سخنگوی القسام جزئیات بیشتری از این عملیات فاش نکرد، اما پس از سخنرانی او، یک فیلم کوتاهی منتشر شد که نشان میداد یکی از نظامیان القسام یکی از سربازان صهیونیستی را به داخل تونلی میکشاند و اثرات خون روی این سرباز است اما مشخص نیست که کشته شده یا زخمی شده است. فیلم با این عبارت کوتاه پایان یافته است: «این چیزی است که اجازه انتشار یافته است و مسائلی برای صحبت وجود دارد.»
۲ دقیقه پس از اینکه القسام فاش کرد سربازان اشغالگران در عملیات در جبالبا اسیر شدهاند، سخنگوی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از طریق حساب رسمی در شبکه اجتماعی ایکس به طور کامل این موضوع را تکذیب کرد و تایید کرد که هیچ سربازی اسیر نشده است.
شاؤول آرون... انکار
ابوعبیده ۲۰ ژوئیه ۲۰۱۴ اعلام کرد گردانهای القسام توانستند یک خودروی نظامی رژیم صهیونیستی را در شرق غزه به یک میدان مین از پیش آماده شده بکشانند و تمامی نیروهای آن را کشته و شاؤول آرون را به اسارت درآورند.
این عملیات منجر به کشته شدن ۱۴ سرباز صهیونیستی شد هرچند که رژیم اشغالگر اعلام کرد تنها ۱۱ سرباز کشته شدند و خسارتهای دیگر را فاش نکرد اما این عملیات یکی از بدترین اتفاقات علیه نظامیان رژیم صهیونیستی بود.
ابوعبیده سحرگاه ۲۰ ژوئیه در یک فیلم ویدئویی که در پیامهای ویدئوییاش غیرعادی بود، ظاهر شد و با افشای خسارات واقعی که گفت رژیم صهیونیستی آنها را پنهان میکند، این رژیم را به چالش کشید و افزود رژیم صهیونیستی باید درمورد سربازی با شماره نظامی ۶۰۹۲۰۶۵ به نام شاؤول آرون که اسیر گردانهای القسام است، به مردمش پاسخگو باشد.
انکار فوری
مشابه آنچه در عملیات اسارت در اردوگاه جبالیا رخ داد، «رون پروسر» سفیر وقت رژیم صهیونیستی به سرعت اسارت سربازان صهیونیستی را تکذیب و القسام را به شایعه پراکنی و پروپاگاندا متهم کرد.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز از اظهار نظر درمورد این حادثه خودداری کرد و در رویدادی مشابه، رسانههای صهیونیستی اظهارات ابوعبیده و سخنانش را درمورد اسارت شاؤول آرون پخش کردند و بعد هم به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی گزارش کردند که ارتش این «ادعاها» را بررسی میکند.
ارتش رژیم صهیونیستی ۲ روز پس از اعلام القسام مبنی بر اینکه شاؤول آرون را در جریان درگیریها در شرق غزه به اسارت درآورده است، مفقود شدن این سرباز را در نوار غزه تایید کرد و گفت ظاهرا او کشته شده است.
شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی در آن زمان گزارش کرد خودروی زرهی ارتش مورد حمله قرار گرفته و بر اثر آتش گرفتن خودرو، آرون به همراه ۶ سرباز دیگر کشته شده است اما هیچ گونه مدرک و شواهدی دال بر مرگ آرون ارائه نکرد.
از آن زمان این سرباز در اسارت القسام قرار دارد که بعدا سه سرباز صهیونیستی دیگر؛ هدار گولدن، هشام السید و آویر منگستو نیز به او پیوستند که رژیم صهیونیستی همچنان از مذاکره برای آزادی آنها سر باز میزند.
گردانهای القسام ۱۳ ژانویه اعلام کرد ارتباطش با گروه مسؤول این چهار اسیر صهیونیستی قطع شده است و افزود کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی آنها را از سال ۲۰۱۴ رها کرده و پس نگرفته است.
انتهای پیام