علی نوروزی در گفت و گو با ایسنا از همکاری مشترک این سازمان با جهاد کشاورزی خبرداد و اظهار کرد: در خلال این همکاری، سازمان فضای سبز در حمایت از اقتصاد خرد و صنعت نوغانداری، از هرس شدید درختان توت جلوگیری کرده و برگ درختان توت را برای تغذیه و پرورش کرم ابریشم در اختیار افرادی که از سازمان جهاد کشاورزی معرفی میشوند، قرار میدهد.
وی ادامه داد: در توسعه فضای سبز و درختکاری سطح شهر و بوستانها نیز ظرفیتی از کاشت درخت را به توسعه درختان توت اختصاص دادیم.
نوروزی تصریح کرد: شهر بجنورد و استان خراسان شمالی به لحاظ آب و هوا و وجود برگ درختان توت ظرفیت بالایی در پرورش کرم ابریشم و نوغانداری دارد که این اقدام سازمان فضای سبز، بخش مهمی از دغدغه نوغانداران برای تهیه خوراک کرم ابریشم را مرتفع میکند.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری بجنورد با بیان اینکه نوغانداران متقاضی باید معرفی نامه از جهاد کشاورزی را ارائه بدهند و از مسیرهای تعیین شده اقدام به تامین تغذیه کرم ابریشم کنند، گفت: این اقدام کاملا رایگان بوده و اگرچه برای سازمان فضای سبز بهرهوری مالی به همراه ندارد اما در حمایت از سرمایه گذاریهای خرد و کوچک شهر نقش مهمی ایفا میکند.
به گزارش ایسنا، خراسان شمالی رتبه اول در کیفیت تولید و رتبه سوم از لحاظ کمیت در تولید پیله ابریشم در کشور را دارد و طی امسال پیش بینی میشود ۳۳۰ تن پیله ابریشم توسط نوغانداران استان تولید شود. بیش از ۳۸۱۲ نفر از جامعه روستایی این خطه به فعالیت نوغانداری مشغول هستند و بیشترین فعالیت حرفه نوغانداری به ترتیب در شهرستانهای مانه و سملقان، راز و جرگلان و بجنورد است.
انتهای پیام