مجتبی معصوم نژاد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره سیاستهای تولید غذای سالم بر پایه اصول ارگانیک و مبارزات بیولوژیک و استفاده حداقلی از سموم شیمیایی، اظهار کرد: استاندارد ملی به شماره ۱۱۰۰۰ تحت عنوان الزامات تولید، فرآوری، بازرسی و برچسب گذاری مواد غذایی ارگانیک مصوب ۱۳۹۹، در سال جاری در حال بازبینی است.
وی افزود: روش اجرایی صدور تمدید، تعلیق، ابطال و غیره پروانه نشان ارگانیک به شماره مدرک ۱۳۴/۲۵۷/ر نیز در حال اجرا است.
مدیر کل استاندارد گیلان گفت: اداره کل استاندارد استان در راستای اجرای دستورالعمل فوق جلسات مشترکی را با جهاد کشاورزی و معاونت غذا و دارو برگزار کرده است، برای دریافت پروانه نشان حد مجاز آلاینده در محصولات کشاورزی توسط کشاورزان طبق دستورالعمل ۱۳۴/۲۲۷/د تفاهم نامه فی مابین دو سازمان منعقد شد.
معصومنژاد با اشاره به اقدامات انجام شده این سازمان، تصریح کرد: با هماهنگی سازمان ملی استاندارد از محصولات کشاورزی خام در سطح استان نمونهبرداری شده و میزان باقیمانده آفتکشها، فلزات سنگین، نیترات بررسی و نتایج برای اقدامات بعدی به سازمان ملی استاندار منعکس شد.
وی افزود: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی برای تشویق کشاورزان به استفاده از سمهای بیولوژیک به منظور تولید غذای سالم اقدامات لازم انجام شده است.
انتهای پیام