به گزارش ایسنا، «ریاض منصور»، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل، امروز (شنبه) سه نامه مشابه برای دبیرکل سازمان ملل، رئیس شورای امنیت و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل، درخصوص تداوم حمله همه جانبه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و حملات مکرر به کرانه باختری از جمله شهر قدس اشغالی ارسال کرد.
طبق گزارش معا، ریاض منصور بر خواسته دائمی فلسطینیان مبنی بر لزوم مجازات رژیم صهیونیستی و توقف اقدامات جنایتکارانه آن، حمایت از مردم فلسطین، تضمین عدالت برای قربانیان و نجات جان مردم فلسطین، تاکید کرد.
وی بر ماهیت الزام آور و اجتناب ناپذیر تدابیر موقت صادر شده توسط دیوان بینالمللی دادگستری تأکید کرد.
ریاض منصور به محاصره و هدف قرار دادن همه مناطق فلسطینی توسط اشغالگران به صورت کورکورانه و عمدی و شنیعترین انواع مجازات جمعی مردم فلسطین و تداوم حملات روزانه و مستمر ارتش و شهرک نشینان به کرانه باختری از جمله قدس شرقی و افزایش مداوم تعداد شهدا و مجروحان به ویژه در میان کودکان و زنان اشاره کرد.
وی همچنین به وخامت اوضاع بهداشتی نوار غزه به دلیل محاصره بیمارستانها، هدف قرار دادن مستقیم آنها و محرومیت فزاینده غیرنظامیان بیمار و مجروح از خدمات درمانی و هزاران آواره از پناهگاه پرداخت و گفت: بیش از ۲ میلیون فلسطینی در غزه از نیازهای اولیه زندگی محروم هستند و همچنان در معرض خطر قرار دارند و این مسئله مستلزم اقدام فوری بینالمللی است.
وی بر لزوم اقدام شورای امنیت برای آتش بس و تضمین حمایت از غیرنظامیان، در راستای قوانین بینالمللی و قطعنامههای خود شورا از جمله قطعنامههای ۲۷۱۲، ۲۷۲۰ و ۲۷۲۸ و کلیه قطعنامههای مربوط به حفاظت از غیرنظامیان به ویژه کودکان و زنان و حمایت از امدادگران تاکید کرد.
منصور با اشاره به هدف قرار دادن غیرنظامیان فلسطینی و اموال آنها در کرانه باختری از جمله قدس شرقی از سوی اشغالگران، خاطرنشان کرد: در ۲۱ ماه مه، نیروهای اشغالگر اسرائیل حمله گستردهای را به اردوگاه آوارگان جنین انجام دادند که منجر به تخریب جادهها و زیرساختها شد، ۱۲ شهروند از جمله ۲ کودک، یک پزشک و یک معلم کشته و حداقل ۲۷ نفر دیگر مجروح شدند.
وی خاطرنشان کرد: از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون حداقل ۱۴ زندانی از کرانه باختری و حداقل ۲۷ زندانی از غزه در زندانهای اسرائیل به شهادت رسیدهاند و رژیم اشغالگر همچنان به دستگیریهای گسترده فلسطینیها ادامه میدهد و آنها را در معرض اقدامات غیرانسانی و غیرقابل توصیف قرار میدهد. رژیم اشغالگر آنها را از غذا و مراقبتهای پزشکی محروم میکند و در معرض سایر شکنجههای ظالمانه و تحقیرآمیز قرار میگیرند. تعداد زندانیان در زندانهای اسرائیل به بیش از ۹۰۰۰ نفر از جمله چندین کودک رسیده است.
منصور بر ضرورت انجام وظایف و اختیارات شورای امنیت، مجمع عمومی، دیوان بینالمللی دادگستری، دیوان کیفری بینالمللی و تمامی ارکان نظام بینالمللی برای رسیدگی فوری به این بحران خطرناک و پایان دادن به آن تاکید کرد.
وی افزود: این یک تهدید علیه صلح و امنیت بینالمللی و بی عدالتی تاریخی علیه مردم فلسطین است. جامعه بینالمللی باید برای بیان معنای واقعی اهداف و اصول منشور سازمان ملل و تعهداتی که بر دوش تمامی دولتها است از جمله حقوق بشر و ضرورت حمایت از غیرنظامیان و تحقق عدالت اقدام فوری انجام دهد.
انتهای پیام