دستاوردهای «سیدالشهداء خدمت» در حوزه بهداشت و درمان مازندران

اختصاص ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در دولت شهید آیت الله رئیسی جهت احداث بیش از ۸۰ هزار مترمربع پروژه در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مازندران از دستاوردهای ماندگار دولت مردمی در حوزه سلامت است.

شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی به همراه تعدادی از هیأت دولت برای دومین بار در قالب سفرهای استانی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ماه به مازندران سفر کردند.

 اسناد ارائه شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران حاکی از این است که در دولت مردمی سیزدهم با سکان‌داری «شهید جمهور»۱۷۶  مصوبه برای اجرای طرح های مختلف با اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال از دستاوردهای سفر نخست آیت الله رئیسی به مازندران در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ بود.

طبق آمار اعلام شده از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

همچنین در دور اول سفر استانی شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی به مازندران، اجرای ۹ طرح در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۷ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شد که تاکنون ۷ مصوبه اجرا شده و ۲ مصوبه در دست اجرا است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دور دوم سفر به مازندران اعلام کرد که تاکنون ۱۱ هزار و ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل و فراهم کردن زیرساخت‌های پزشکی دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل اختصاص یافته است.

در دولت «شهید جمهور» آیت الله رئیسی‌ بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی و بهداشتی استان مازندران تامین و ساختمان بیمارستان رازی قائمشهر با اعتباری بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان راه اندازی شد.

با پیگیری های صورت گرفته از سوی شهید آیت الله رئیسی پس از ۱۰ سال بیمارستان بزرگ فوق تخصصی جراحی قلب با ۲۲۰ تخت در تنکابن تجهیز و احداث شد.

تسریع اجرای ابر پروژه مرکز جامع هوشمند آموزشی، درمانی و پژوهشی ۱۱۱۰ تخت خوابی آیت الله طبرسی ساری از دیگر دستاوردهای دولت «سیدالشهدای خدمت» بود.

همچنین در این دولت تعداد ۵۵ تخت بیمارستانی، ۳۱ تخت ویژه، ۵۸ تخت دیالیز و ۳۰ تخت شیمی درمانی افزایش یافت و سه کلینیک تخصصی مناطق محروم در سیمرغ، سوادکوه شمالی و کیاسر راه‌ اندازی و تجهیز شد.

راه‌اندازی و تجهیز یک کلینیک تخصصی ویژه، یک دستگاه سی تی آنژیوگرافی، یک دستگاه آنژیوگرافی و جراحی قلب باز، دو دستگاه MRI و PET Scan، دو دستگاه CT Scan ، یک دستگاه Spect CT ، هفت دستگاه آندوسکوپ کولونوسکوپ پیشرفته و دستگاه لیزر دایلر جهت تعیین عمق سوختگی در دولت شهید آیت الله رئیسی در مازندران انجام شد.

با پیگیری های شهید خدمت آیت الله سید ابراهیم رئیسی در ۲ سفر اخیر خود به همراه هیأت دولت به مازندران، ساخت سه مرکز فوق تخصصی ناباروری در راستای خدمات سلامت در حوزه جوانی جمعیت در مازندران به انجام رسید و زیرساخت پذیرش توریسم سلامت در ۵ بیمارستان دانشگاهی استان ایجاد شد.

همچنین از دیگر دستاوردهای دولت مردمی سیدالشهدای خدمت در حوزه خدمات درمانی و پزشکی مازندران، راه اندازی بیش از ۲۵ پایگاه اورژانس جدید، راه‌اندازی نسخه نویس الکترونیک و پرونده الکترونیک بیماران، راه‌اندازی ۱۷ دفتر خدمات سلامت در ۱۴ شهرستان استان، پویش فشار خون و غربالگری بیش از ۲ میلیون نفر از جمعیت استان مازندران و تدوین سند راهنمای بالینی درمانی بیماری‌های شایع در استان مازندران بوده است.

قابل ذکر است، تدوین سند جامع ارزیابی توزیع و مصرف آفت کش‌ها در مازندران، افزایش ۲۶ درصدی تعداد داروخانه‌های استان و تولید بیش از ۶۰ نوع محصول دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران از دستاوردهای دولت مردمی شهید آیت الله رئیسی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مازندران بوده است.

به گزارش ایسنا؛ دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دور دوم سفر استانی شهید جمهور آیت الله رئیسی به مازندران از هزینه ۱۱ هزار میلیارد ریالی دولت مردمی سیزدهم برای بخش بهداشت و درمان مازندران خبرداد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403030301534
  • خبرنگار : 50617