حسین ظفری در گفتوگو با ایسنا درباره اقدامات شهید رئیسی در حوزه مدیریت بحران گفت: قانون مدیریت بحران در سال ۱۳۹۸ از سوی مجلس تصویب شد اما هیچ اقدامی در این راستا صورت نگرفته بود تا اینکه در سال ۱۴۰۰، اولین جلسه شورای عالی مدیریت بحران کشور با حضور وزرای مربوطه و به ریاست آیتالله رئیسی تشکیل شد.
وی افزود: در این جلسه سند آمادگی و پاسخ، سند بازسازی و بازتوانی، سند ملی مدیریت بحران و سند پیشگیری از مخاطرات به تصویب رسید. همچنین ۲۹ سند دیگر که ذیل این قانون باید به تصویب این شورا میرسیدند؛ به تصویب رسید.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در این جلسه تمام وزرا و مسئولان مربوطه مانند وزیر بهداشت، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر مسکن، وزیر نیرو، رئیس سازمان بسیج مستضعفان و ... به ریاست شهید رئیسی حضور داشتند. خوشبختانه تمام مصوباتی که باید ابلاغ میشد؛ در این جلسه ابلاغ و اجرایی شد.همچنین کلیه الزامات مدیریت بحران به روز شد.
وی افزود: قوانین و زیر اسناد مدیریت بحران نیز مصوب و به روز شدند و ساز وکار منسجمی به مدیریت بحران داده شد.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به ویژگی مردم داری شهید رئیسی ادامه داد: در اغلب بحران ها مانند زلزله خوی و سیل سیستان و بلوچستان شاهد بودیم که ایشان در خط مقدم خدمت رسانی به مردم بود. حضور ایشان در بحرانها باعث میشد دستگاههای مربوطه مسئولیتهای خود را جدیتر انجام دهند؛ همچنین گروههای جهادی و مردمی نیز انگیزه بیشتری برای حضور و کمک رسانی پیدا کنند.
ظفری گفت: از آنجایی که بحرانها و حوادث طبیعی عمدتا در مناطق محروم رخ میدهند؛ حضور ایشان در این مناطق باعث دلگرمی مردم آسیب دیده شده بود. این دلگرمی باعث ایجاد یک نوع انسجام در تمام فعالیت های مدیریت بحران می شد و در واقع چرخه خدمت را به گردش در میآورد.
انتهای پیام