حسن مولایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ هزار و ۲۵۹ تن گوشت سفید در ۵۴ واحد مرغداری شهرستان تولید شد، اظهار کرد: این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از شش میلیون و ۴۰۶ هزار قطعه در واحدهای مرغداری شهرستان انجام شده است، گفت: جوجهریزیها ۲۲ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.
مولایی با اشاره به دلایل افزایش تولید گوشت مرغ در ابهر، بیان کرد: یکی از دلایل این افزایش تولید، افزایش ۹۵ هزار قطعهای در ظرفیت توسعه و افتتاح واحد تازهتاسیس است و از دیگر دلایل این افزایش تولید میتوان به سهولت مرغداران در تهیه نهادههای دامی از سامانه بازارگاه اشاره کرد.
او با یادآوری اینکه بهطور متوسط سال گذشته هر واحد فعال مرغداری چهار بار جوجهریزی داشته است، اظهار کرد: این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۱۷ درصدی را نشان میدهد.
مولایی افزود: اکنون میزان تولید گوشت مرغ از ۱۰ هزار و ۱۴۲ تن در سال به ۱۲ هزار و ۲۵۹ تن رسیده که این رشد براساس سیاستهای کلان کشور در راستای تولید مرغ سایز است.
انتهای پیام