کز سنگ ناله خیزد، روز وداع یاران؛

آذربایجان در سوگ پدر و پسر معنوی خود

دارد می‌خندد، با همان آرامش همیشگی و می‌گوید «تبریز دو تا امام جمعه شهید داره، بله دیگه، شهید آیت الله قاضی طباطبایی و شهید آیت الله مدنی و هر دو تاشونم سیدن» چه می‌دانستیم فلک چشم دوخته به سومین سید محبوب تا ما را بی‌پدر و عمار و مالک آذربایجان را بی‌خداحافظی، راهی کند تا در دل کوه و گوشه‌ای از بهشت آذربایجان، زندگی را مردانه ببوسند و کنار بگذارند.

خداحافظ پدر ، خداحافظ پدر، دلمان نمی‌آید چشم ببندیم به آن همه دویدن‌ها و عشق به مردم. چگونه باید نوشت از محبوبیت پدر و حسرت و غمی که در بغض واژه‌ها نهفته و منتظر تلنگری برای سرریز شدن است، یا از عهد و پیمانی هفت ساله با مردم آذربایجان و هفت شهر عشقی که تو گشتی و ما هنوز در خم یک کوچه بودیم که بی‌پدر شدیم.

از حذف نرده‌های نماز جمعه و بازدیدهای سرزده گرفته تا یاد کردن از اقشار پایین دست جامعه و گرفتن عکس سلفی با دانش‌آموزان و دانشجویان، همه و همه از اقدامات ابتکاری امام جمعه تبریز بود که کلید قلب مردم را در دست گرفته بود و صراحت بیانش، مردم را علاقه‌مند به حضور در نماز جمعه و نشستن پای خطبه‌ها کرده بود و مصلای اعظم امام (ره) تبریز حالا خالی از هرم قدم‌های امام است.

از محبوبیت او همان بس که مردم بدون هیچ تبلیغاتی تنها با شنیدن نام حاج آقا آل هاشم، پای صندوق‌های رای رفتند و مشارکتی بی‌سابقه را رقم زدند. او آرزوی شهادت داشت و در تمامی سخنرانی‌های مربوط به شهیدان هم بارها گفته بود آرزو دارد تا سومین امام جمعه و سید شهید تبریز باشد و مردم دعا کنند تا شهید شود و آرزوی او درست در روزی برآورده شد که سالروز ولادت امام رئوف بود. سید شریف، هیچ با خود نگفتی اگر شهادت برازنده تو بود، فرزندانت با این داغ چه خواهند کرد؟ تو رفتی و ما خود به چشم خویشتن دیدیم که جانمان می‌رود.


مالک آذربایجان و آرزوی بهترین شدن


«گر جذبه عشق اولسا، گتیررم‌ نجه گلمز» شعر معروف ترکی را زمزمه می‌کند و می‌گوید: ما سرباز نظامیم و هر جا که لازم به سربازیست و با عشق به مردم غیور آذربایجان، پای کاریم. آذربایجان، مهد تمدن، جریان ساز و تاریخ ساز است. با این ویژگی‌ها، این ماموریت، سخت‌ترین و سنگین‌ترین مسئولیتی است که بر دوش حقیر است و همراهی و تعامل و کمک و پشتیبانی مدیران ملی، رئیس جمهور و کابینه و وزیر محترم در جای خود، بزرگ‌ترین سرمایه، دعای خیر مردم است.


استاندار جوان در ادامه مراسم تودیع و معارفه‌اش گفته بود که فرزند کارگر هستم و ... و بسیاری اظهارات دیگر که در همین مدت کوتاه نشان داد به عنوان نماینده دولت، سر شوخی با هیچ احدی را در دفاع از حق مردم ندارد و تماس‌های آنی و اولتیماتوم‌های معروفش به مدیران کم‌کار و بازدیدهای جنجالی و پر سر و صدا از جوان مراغه‌ای، استانداری محبوب ساخت که دعای خیر مردم، همانطور که آرزویش را داشت، بدرقه راهش شد.


رحمتی، همراهی رئیس جمهوری را هم طلب کرده بود و رئیس دولت حتی در شهادت هم او را تنها نگذاشت و شد آنچه شد. ملت آذربایجان تا ابد، داغدار این ضایعه ناگوار خواهند ماند؛ چرا که زیاد پیش نمی‌آید شاهد صحنه‌هایی از غم و حسرت مشهود بر چهره رهگذران و دعاهای زیر لب، پس از شنیدن سانحه‌ای ناگوار مانند همین سانحه فرود سخت بالگردی باشیم که حامل رییس دولت و هیات همراه او بود.


 مجموعه خبری ایسنا ضمن عرض تسلیت و تعزیت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان این ضایعه دردناک، برای بازماندگان این عزیزان به ویژه آیت الله سید محمد تقی آل هاشم، پدر بزرگوار امام جمعه شهید تبریز و همسر، فرزند و پدر و مادر استاندار جوان و خانواده‌های تمامی سرنشینان بالگرد، آرزوی صبر و آرامش می‌کند.


شایان ذکر است؛ آیت‌الله خامنه‌ای،مقام معظم رهبری، در ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، سید محمد علی آل‌هاشم را به نمایندگی ولی فقیه در آذربایجان و امام جمعه تبریز منصوب کردند. مالک رحمتی نیز با موافقت هیأت دولت در دوم بهمن ۱۴۰۲ به عنوان استاندار جدید آذربایجان شرقی منصوب شد.


انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403023122588
  • خبرنگار : 50004