مشاهده «فسیل زنده» در تالاب بین‌المللی هامون

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از مشاهده قدیمی‌ترین گونه جانوری در خطر انقراض، در تالاب بین‌المللی هامون خبر داد.

محمدرضا علیمرادی اظهار کرد: این سخت پوست آبزی با نام علمی (Triops Cancriformis) ، در دنیا به نام "فسیل زنده" نامگذاری شده و از گونه‌های سخت پوست آبزی در آب‌های شیرین جهان است.

وی ادامه داد: این گونه جزو گونه‌های در معرض خطر انقراض ایالت متحده و اروپا رده بندی شده است. علت نامگذاری این آبزی، قدمت حیات ۳۰۰-۲۰۰ میلیون سال در کره زمین است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان عنوان کرد: پس از ۲۵ سال خشکسالی در منطقه سیستان و آبگیری بخش هایی از تالاب بین المللی هامون به علت بارندگی شدید در کشور افغانستان و روان شدن سیلاب به سوی تالاب هامون، شاهد احیای برخی گونه های جانوری و گیاهی تالابی هستیم.

وی عنوان کرد: این گونه سخت پوست را به دلیل تشابه ظاهری آن با نوزاد وزغ گاه میگوی بچه وزغی نیز می نامند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403023022074
  • خبرنگار :