دکتر محمود عاطف راد امروز، ۲۹ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به پیشگامی سازمان بیمه سلامت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اظهار کرد: طی دو سال گذشته کارهای بزرگی را در راستای حمایت از زوجهای نابارور انجام دادیم.
وی با بیان اینکه خدمات تشخیصی - درمانی زوج های نابارور تا قبل از سال ۱۴۰۱ تحت پوشش بیمه نبود، افزود: به دنبال ابلاغ قانون جوانی جمعیت، بسیاری از خدمات تشخیصی - درمانی را بر عهده گرفتیم.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان بالغ بر ۶۳ قلم دارو، بالغ بر ۵۷ قلم آزمایش، بالغ بر ۲۸ قلم تجهیزات، هفت خدمت تصویربرداری و ۲۰ خدمت جراحی تشخیصی - درمانی زوج های نابارور را تحت پوشش بیمه سلامت دانست و تصریح کرد: خدمات فوق تخصصی شامل «IVF»، «IUI» و... نیز در تعهد بیمه سلامت آمده است.
عاطف راد با اشاره به رایگان شدن زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی، خاطرنشان کرد: با ۲۷ مطب ماما و ۲۵۷ ماما در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مراکز خدمات جامع سلامت طرف قرارداد هستیم.
وی از تحت پوشش قرار گرفتن داروهای گرانقیمت جلوگیری از خطر سقط نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: با کلیه مراکز تشخیصی و درمانی ناباروری از جمله بیمارستان الزهرا، کلینیک مهر، بیمارستان پارس و بیمارستان تالش طرف قرارداد هستیم.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان اینکه برای نخستین بار ابتکار رایگان شدن کلیه خدمات درمانی برای کودکان زیر پنج سال و مادران باردار در بیمارستانهای دولتی را مطرح کردیم، ادامه داد: خوشبختانه کلیه خدمات تشخیصی و درمانی کودکان زیر هفت سال در بیمارستانهای دولتی رایگان شده است و بیمه سلامت هزینه آن را پرداخت میکند؛ بیمه مادران باردار و فرزندان آنان تا پنج سالگی نیز بر اساس ارزیابی وسع انجام میشود.
وی ۷۵ هزار زوج نابارور در سطح کشور را بهرهمند از خدمات تخصصی و فوق تخصصی دانست و تاکید کرد: ۲۸۲۸ زوج نابارور در گیلان از خدمات بیمه سلامت استفاده کرده اند و بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان هزینه پرداخت شده است؛ همچنین ۹۶ هزار مادر باردار، مادر شیرده و کودک زیر پنج سال از خدمات بیمه سلامت برخوردار شدند.
انتهای پیام