حجت الاسلام ناصر صفری افلاکی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پرچم ناب اسلام بعد از حضور امام رضا(ع) در ایران، به ایرانیها سپرده شد، اظهارکرد: از آغاز سفر تاریخی امام رضا(ع) از مدینه به مرو رسما پرچم ناب اسلام به ایرانیها سپرده میشود.
وی با تأکید براینکه حضور امام رضا (ع) باعث افزایش جمعیت شیعیان در ایران شد، تصریح کرد: حضور امام رضا(ع) در ایران باعث شده تمام خاک ایران با وجود دو پایتخت معنوی در قم و مرو مملو از شیعیان و پیروان اسلام ناب محمدی شود.
صفری افلاکی با بیان اینکه امام رضا (ع) در آغاز ورودشان به ایران طوری تدبیر کردند که معرفت مردم نسبت به ائمه و فرزندان رسول الله به عنوان منبع تبیین دین افزایش یابد، خاطرنشان کرد: نقل است وقتی امام رضا(ع) در سفر به خراسان به نیشابور رسید جمعیت ده هزار نفری برای استقبال از امام جمع شده بودند و عرض کردند: ای پسر پیغمبر(ص) از شهر ما تشریف میبرید و برای استفاده ما حدیثی بیان نمیفرمایید؟ پس از این تقاضا، حضرت سرش را از کجاوه بیرون آورد و فرمود: «شنیدم از پدرم موسی بن جعفر(ع) که فرمود شنیدم از پدرم جعفر بن محمد(ع) که فرمود شنیدم از پدرم محمد بن علی(ع) که فرمود شنیدم از پدرم علی بن الحسین(ع) که فرمود شنیدم از پدرم حسین بن علی(ع) فرمود شنیدم از پدرم علی بن ابیطالب(ع) که فرمود شنیدم از رسول خدا(ص) که فرمود شنیدم از جبرئیل که گفت شنیدم از پروردگار عزّوجلّ فرمود: «کلمه «لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ» دژ و حصار من است. پس هر کس داخل دژ و حصار من شود، از عذاب من ایمن خواهد بود.»
وی ادامه داد: سپس امام رضا(ع) پرده را انداخت و یکباره هلهله شد که چرا حضرت اینقدر کم با مردم صحبت کردند پس هنگامی که مَرکب حضرت حرکت کرد با صدای بلند فرمود: «با شروط آن و من خود یکی از آن شروط میباشم».
این مدرس حوزه با بیان اینکه امام رضا (ع) فرمودند: اگر میخواهید به توحید که قلعه محکم و کمال انسانی است برسید، نمیتوانید مگر اینکه از مسیر ولایت عبور کنید، اظهار کرد: امام رضا(ع) با اشاره به اینکه توحید پناهگاهی قابل اعتماد و اصل دین است، فرمود: اما مسیر رسیدن به آن گرفتن حقائق از امام و پیروی از اوست.
صفری افلاکی با تأکید براینکه سخنان امام در دل تشنه و پاک ایرانیان نشست، بیان کرد: مردم در تمام طبقات اجتماعی دسته دسته به سوی مرو میرفتند تا پای صحبتهای امام بنشینند.
وی تصریح کرد: بعد از شهادت امام رضا نیز مشهد قطبی برای تقوییت تشییع و مرجعی برای تبیین معارف دین شده است.
انتهای پیام