تولید سالانه ۵۲۰ تن گوشت شتر در خاش

مدیر جهاد کشاورزی خاش سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع هشت هزار و ۶۰۰ نفر شتر در این شهرستان حدود پنج هزار نفر مولد بوده و سالانه بیش از ۵۲۰ تن گوشت شتر بلوچی تولید و وارد بازار مصرف می‌شود.

مجتبی خاشی امروز جمعه در بازدید از مرکز پرورش شتر خاش با بیان اینکه در این شهرستان بیش از هشت هزار و ۶۰۰ نفر شتر وجود دارد بر سودآوری این کسب و کار تاکید کرد.

وی بیان کرد: شهرستان خاش از دیرباز میزبان شتر بوده و شترداری از مشاغل پرطرفدار و با تاریخچه قدیمی منبع درآمد بخشی از مردمان این خطه از ایران اسلامی است.

مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: با توجه به وجود مراتع مناسب و غنی در این شهرستان پرورش و نگهداری از شتر به منظور تولید گوشت از قدیم الایام مورد توجه دامداران و روستاییان بوده است.

مسوول امور دام جهادکشاورزی خاش نیز گفت: شتر این شهرستان از نژاد بلوچی بوده که در کشورهای افغانستان و پاکستان هم وجود دارند.

خدارحم جمالزهی در خصوص مزیت پرورش شتر افزود: شترها منبع عالی شیر و گوشت هستند و گوشت شتر منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و ایمونوگلوبولین ها بوده و شیر شتر دارای چربی کم و لاکتوز است و محصولات آن طرفداران فراوانی در استان و خارج استان دارد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403022820365
  • خبرنگار :