سید حسین رضویان امروز، ۲۶ اردیبهشت ماه در هفتاد و ششمین جلسه کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی شهر، با بیان اینکه هیچ چیز جز پرداخت واقعی به موضوعات برای خط مشی و شکلگیری سیاستگذاری درست، ارزشمند نیست؛ اظهار کرد: مختصات فرهنگی اجتماعی شهر رشت برای قرارگیری در مسیر توسعه باید مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بر اساس آنچه امروز در جزییات این شهر میبینیم نیاز است همه تلاش کنیم تا شهری بصیر با جامعهای مسالمت آمیز بسازیم، افزود: این مسالمت آمیز بودن جامعه است که میتواند به همه اجزا کمک کند تا با ارجحیت کانسپت شهر نسبت به فیزیک شهر آن را در مسیر توسعه قرار دهد و در این باره مجدد تاکید میکنم دور بودن از این فرایند ما را ملزم می سازد که در آغاز از الگوی دولتهای نوساز بهره ببریم.
رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای شهر رشت با بیان اینکه رسانه چشم بینا و صدای رسای جامعه است، گفت: به عنوان فردی رسانهای متوجه جایگاه و ارزش رسانه و اصحاب رسانه هستم و معتقدم رسانه چشم بینا و صدای رسای جامعه است، بنابراین سیاستگذاری همایش را بر این مهم استوار کردیم تا در حوزههای گوناگون از ظرفیت رسانهها به منظور کسب شناخت هر چه بهتر از شرایط واقعی رشت و دریافت رهنمودها بهرهمند شویم.
رضویان با اشاره به اینکه مطالعات صورت گرفته و سنجش قرابت رشت با برخی شهرهای دنیا که آنها نیز جامعهای با کنتراستی از سنت و مدرنیته دارند، تصریح کرد: رشت صاحب جامعهای است که در آن کنتراستی بین سنت و مدرنیته وجود دارد و در قرابت آن با برخی شهرهای دنیا که دیگر پذیری در آن دنبال میشود پرداخت و پیگیری توسعه اجتماعی مهم و یکی از موضوعات این همایش است.
وی «توسعه یک شهر برنامه ریزی شده، با کیفیت، مترقی و پایدار»، «توسعه و تقویت اقتصاد رقابتی شهر»، «ایجاد یک محیط مناسب به منظور تشویق توسعه اجتماعی»، «تلاش برای از بین بردن فقر شهری»، «تلاش برای تقویت سیستم برنامه ریزی، اجرا و نظارت»، «تقویت مدیریت شهری و نهادهای اداری»، «پدید آوردن شهروند توسعه گرا»،«جایگاه رسانه در توسعه شهر»، «گردشگری و شهر خلاق، سرآغاز توسعه»، را از جمله عناوین همایش رسانهای رشت بیان کرد.
رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای شهر رشت با اشاره به تاثیر متقابل انسان و جامعه در رشد یکدیگر، تاکید کرد: انسان جامعه را میسازد و جامعه انسان را، نمیشود شهر توسعه یافته ساخت اما بدنبال ساخت شهروند توسعه گرا نبود.
وی مهلت ارسال آثار به این همایش را ۲۵ خرداد ماه اعلام کرد و افزود: علاقهمندان میتوانند آثار خود را در قالب یادداشت، مقاله و گزارش تحلیلی از سراسر ایران به دبیرخانه همایش در دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت ارسال کنند.
رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای شهر رشت، نشانی پست الکترونیک همایش را toseerasht@mail.ir و شماره تماسهای دبیر خانه همایش را ۰۱۳۳۳۲۲۲۱۸۲ و ۰۹۱۱۶۲۰۸۸۲۶ بیان کرد.
رضویان با بیان اینکه پایان مهلت ارسال آثار در قالب یادداشت، مقاله و گزارش تحلیلی ۲۵ خرداد است، گفت: ۳۱ خرداد ماه اختتامیه همایش خواهد بود و از برگزیدگان که توسط هیئت داوران انتخاب میشوند تقدیر به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام