علی سالاروند امروز (۲۶ اردیبهشت ماه) در اولین همایش ملی حکمرانی منابع طبیعی و آیندهپژوهی توسعه پایدار که در دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: تا مردم و دانشگاه در دستگاههای حاکمیتی نباشند، کاری از پیش نمیبریم، چون شاخص ما در حکمرانی، مشارکت مردم است.
وی بیان کرد: اقتصاد و محیط زیست باید با هم دیده شود، چنانچه مشارکت مردم در کنار آموزش نباشد، نمیتوان به اهداف ترسیمشده برای حفاظت رسید.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: نمیتوانیم هیچ گونهای را از طبیعت حذف کنیم، مثلاً اگر گونه پلنگ از طبیعت حذف شود، گراز طغیان میکند.
سالاروند با بیان اینکه تغییرات اقلیمی ناشی از مدیریت ضعیف ماست، ادامه داد: جنگلهای بلوط زاگرس وضعیت و حال خوبی ندارند و سمومی که استفاده میشوند، شاید راهکار اصلی نباشد، باید از شکارگرهای طبیعی و حشرات استفاده کرد چون روش مکانیکی و سمپاشی جواب نمیدهد.
وی با اشاره به اینکه تعادل در طبیعت بههم خورده، شکارگر طبیعی از بین رفته، آفات طغیان کرده است و برای حل مشکلات جنگلهای زاگرس باید از روشهای طبیعی بهره برد، افزود: با رویکرد علمی - دانشگاهی و با مشارکت مردم میتوان به حکمرانی پایدار مبتنی بر توسعه پایدار دست یافت.
انتهای پیام