به گزارش ایسنا، یک منبع نظامی در صنعا به الاخبار گفت عقب نشینی ناوشکن «کارنی» در پی حملات متعدد نیروهای دریایی یمن بود. این ناوشکن چند روز پیش به دامنه عملیات نظامی در دریای سرخ بازگشته بود و نیروی دریایی صنعا با حملات نظامی گسترده از آن استقبال کرد.
این منبع افزود: عقب نشینی این ناوشکن نشان دهنده ادامه فروپاشی ائتلاف دریایی آمریکا و کاهش نفوذ یگان دریایی آمریکا و انگلیس و اروپا در دریای سرخ، خلیج عدن و اقیانوس هند است.
براساس گزارش منابع کشتیرانی یمنی، یگان دریایی آمریکا تلاش کرد با حملات نیروهای صنعا در خلیج عدن ظرف ۴۸ ساعت گذشته مقابله کند اما نتوانست تعدادی از پهپادها و موشکهای بالستیکی را که ارتش یمن علیه اهداف استراتژیک در نزدیکی جزیره سقطری واقع در اقیانوس هند شلیک کرد، رهگیری کند.
منابعی در جزیره سقطری اعلام کردند صدای انفجارها در مقابل جزیره «سمحه» شنیده شد و این انفجارها احتمالا مربوط به درگیری دریایی بوده است.
پیش از این رسانههای آمریکایی از عقب نشینی ناوشکن «یو اس اس کارنی» که وظیفه حفظ امنیت کشتیها در جنوب دریای سرخ را برعهده داشت، خبر داده بودند.
ارتش آمریکا دلایل عقب نشینی این ناوشکن را اعلام نکرد. این ناوشکن تنها چند ماه است که در دریای سرخ مستقر شده است.
نیروهای آمریکایی در بیانیهای اعلام کرده بودند که درگیریهای جدیدی بین ساعت ۳ تا ۶ عصر دوشنبه رخ داد و این حملات مکرر به وسیله پهپادها و موشکهای بالستیک علیه کشتیها و ناوهای ائتلاف آمریکا بود.
آمریکا مدعی شد که طی سه حمله پیاپی در چند ساعت دو پهپاد و یک موشک بالستیک را رهگیری کرد.
بیانیه نیروهای آمریکایی تأکید کرد که این حملات تلفاتی در میان نیروهای ائتلاف نداشته است.
به نظر میرسد این حملات ناوشکن یو اس اس کارنی را هدف قرار داد.
این دومین ناوشکن آمریکایی است که از زمان اعلام آغاز تجاوز آمریکا علیه یمن در ژانویه از دریای سرخ عقب نشینی میکند. پیش از آن ناو هواپیمابر یو اس آیزنهاور از دریای سرخ عقب نشینی کرده بود.
انتهای پیام