حجتالاسلام والمسلمین شریفیدوست امروز، ۲۵ اردیبهشتماه در نشست با مدیران و اعضای کمیته معارف اسلامی دانشگاههای لرستان که در سالن جلسات دفتر نهاد رهبری دانشگاه لرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت گروههای معارف اسلامی دانشگاهها گفت: اساتید گروه معارف ارتباط گستردهای با طیفهای مختلف دانشجویی در رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی دارند که این یک ظرفیت مهم است.
وی با بیان اینکه اساتید معارف این توفیق یعنی فرصت گفتوگو با قشر جوان را دارند و این ظرفیتی مهم است که در اختیار کسی حتی هیچ یک از پیامبران نبوده است، افزود: در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ که اعتراضات و اعتصابات به محیطهای دانشگاهی نیز کشیده شد، اساتید معارف نقش خود در آرامش بخشی به محیط دانشگاهها را به خوبی انجام دادند و با تشکیل کلاسهای معارف زمینه از سرگیری کلاسها سایر دروس و حضور دانشجویان سر کلاس را فراهم کردند.
شریفیدوست پاسخگویی اساتید معارف به سؤالات، شبهات، ابهامات و اعتراضات دانشجویان را گامی مؤثر در آرامشبخشی به فضای دانشگاهها در دوران اغتشاشات ۱۴۰۱ دانست و اضافه کرد: پیشگامی اساتید معارف باعث شد دوباره آرامش به دانشگاههای ما برگردد.
معاون آموزش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کشور با بیان اینکه اساتید معارف تریبونی برای نظام هستند و در واقع پل ارتباطی بین دانشجویان با نظام هستند، افزود: اساتید معارف با گرایش انقلاب اسلامی با توجه به اینکه از کیان و دستاوردهای انقلاب برای دانشجویان حرف میزنند و پاسخگوی سؤالات، ابهامات و اعتراضات دانشجویان هستند باید اطلاعات خود را به روز کنند.
وی با تأکید بر اینکه درس و استاد معارف باید در دانشگاهها جدی گرفته شود و با اهمیت باشد که در این راستا باید سهمیه جذب اساتید معارف در دانشگاهها افزایش یابد، خواستار رفع مشکلات مربوط به جذب و پرداخت بهموقع حقوق اساتید معارف حقالتدریس دانشگاهها شد و افزود: طرح اندیشه تمدنساز سه سالی هست که در کشور در حال اجرا است که خوشبختانه اساتید استقبال خوبی از این طرح داشتهاند و لرستان جزو چهار استان برتر از لحاظ میزان مشارکت اساتید بوده است.
شریفیدوست با اشاره به اینکه از مجموع ۹۰ هزار عضو هیئت علمی دانشگاههای کشور ۱۵ هزار نفر در طرح اندیشه تمدنساز شرکت کردهاند، اضافه کرد: از استان لرستان ۴۰۰ عضو هیئت علمی در قالب یکصد گروه چهار نفره در این طرح شرکت داشتهاند که به نسبت جمعیت اساتید استقبال خوبی بوده است.
وی با اشاره به اینکه در بین دروس اختیاری دو واحد آشنایی با دفاع مقدس را داریم که استقبال از آن در دانشگاه آزاد بسیار چشمگیر است، به اضافه شدن دو واحد به نام مکتب شهید سلیمانی به دروس اختیاری دانشگاهها نیز اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد معارف دفاع مقدس در دانشگاهها ترویج داده شود و قشر دانشجو را با سیره شهدا، کتب مربوط به شهدا، خاطرات و وصیتنامههای شهدا پیوند داد چراکه مأنوس شدن دانشجو با شهید باعث میشود در برابر تهاجم فرهنگی دشمن واکسینه شود.
شریفیدوست به طرح توانمندسازی اساتید معارف نیز گریزی زد و گفت: استان لرستان بهعنوان پایلوت طرح تحول و توانمندسازی انتخاب شده و در صورت موفقیتآمیز بودن در بقیه استانها نیز اجرا خواهد شد که میطلبد رؤسای دانشگاهها اهتمام ویژهای نسبت به اجرای این طرح داشته باشند.
انتهای پیام