علی نظری امروز (۲۵ اردیبهشت ماه) در نشست گسترش همکاری کاربردی دانشگاه لرستان با نیروگاه سیکل ترکیبی خرمآباد، اظهار کرد: دانشگاه لرستان توان علمی بالا و امکانات آزمایشگاهی خوبی دارد که میتواند در خدمت صنایع استان لرستان باشد.
میثم دوستیزاده، مدیر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان نیز در این نشست با اشاره به مواد ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان، گفت: این مواد در راستای رشد و ارتقای صنایع هستند. اگر صنایع بزرگ که واحد R&D دارند، واحد تحقیق و توسعه خود را به دانشگاه بسپارند، به همان میزانی که با دانشگاه قرارداد بستهاند، معافیت اعتبار مالیاتی به آن تعلق خواهد گرفت.
رضا آساره، مدیر گروه ارتباط با صنعت دانشگاه لرستان نیز بیان کرد: چنانچه یک واحد تولیدی بخشی از تحقیق درباره مشکلات تولید و نظام مسائل تکنولوژی خود را به دانشگاه بسپارد تا از راهکارهای علمی دانشگاه بهرهمند شود، معادلش در همان سال معافیت مالیاتی شامل آن واحد صنعتی و تولیدی میشود.
به گزارش ایسنا، در این نشست بر گسترش همکاری دوجانبه بین دانشگاه لرستان با نیروگاه سیکل ترکیبی خرمآباد و بستن تفاهمنامه دوجانبه تأکید شد.
مدیران نیروگاه سیکل ترکیبی خرمآباد هم در این نشست پیشنهاد کردند که یک کارگروه مشترک تشکیل شود تا فرآیند کار بهصورت مسألهمحور پیش برود.
در این نشست تصویب شد که هفته آینده، یک بازدید تخصصی شامل گروه شیمی، فیزیک، برق قدرت و الکترونیک و مهندسی پلیمر و مکانیک از نیروگاه سیکل ترکیبی خرمآباد انجام شود و آنها بهصورت عینی مسائل خود را با متخصصان دانشگاه لرستان در میان بگذارند.
انتهای پیام