رییس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد اعلام کرد:

کاهش سالک در یزد/نگرانی از نخاله‌ی آب‎انبارها

رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد از روند کاهشی بیماری سالک در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: روند بهبودی هر زخم ناشی از گزش پشه که بیش از ۱۰ روز طول بکشد باید به مرکز تشخیص سالک مراجعه شود.

«مژگان مینوسپهر» در گفت‌وگو با ایسنا، در ادامه ضمن بیان این که متاسفانه استان یزد جزو استان‌های اپیدمیک سالک هست که از گذشته با پیک بسیار بالای این بیماری مواجه است، اظهار کرد: سالک در شهر یزد از نوع سالک شهری ولی پنج شهرستان دیگر استان از نوع سالک روستایی است.

وی افزود: شناسایی به موقع سالک شهری از اهمیت بالایی برخوردار است لذا همکاران مرکز بهداشت به محض نمونه‌برداری و تشخیص سالک، اقدامات و آموزش‌های لازم را به بیماران و جامعه در معرض خطر ارائه می‌کنند.

مینوسپهر بر اهمیت آشنایی و آگاهی مردم از این بیماری، لزوم استفاده از مواد دافعه حشرات و نیز توری برای در و پنجره‌ها تاکید کرد و گفت: مبارزه با این بیماری طبق اصول و دستورالعمل‌های کشوری در استان انجام می‌شود.

وی دفع نخاله و زباله‌های شهری در برخی اماکن شهری به ویژه در آب‌انبارهای قدیمی را به دلیل وفور پشه به عنوان ناقل این بیماری و عامل تشدید شیوع آن نگران‌کننده دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری بیشتر شهرداری و میراث فرهنگی نتیجه بهتری در روند کنترل این بیماری اتفاق بیافتد.

این مسئول در پایان نیز یادآور شد: در حال حاضر تمام خدمات طول دوره درمان بیماری سالک در مرکز استان به صورت کاملاً رایگان در مرکز بهداشتی نیکوپور ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403022518410
  • خبرنگار : 50970