مجید طائف در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: در راستای زراعت چوب و با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان ۳۶ هکتار درخت اکالیپتوس در هفت روستای شهرستان پلدختر کشت شده است.
وی افزود: این کار از سال ۹۹ با پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به دو نفر در شهرستان شروع شده است.
این مسئول تصریح کرد: برای کشت ۳۶ هکتار درخت اکالیپتوس ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان بیان کرد: تاکنون به ۴۲ نفر در سطح شهرستان پلدختر در این رابطه تسهیلات پرداخت شده است.
وی یادآور شد: زراعت چوب، کاشت و بهرهبرداری از درختان و گیاهان چوبی در کنار فعالیتهای کشاورزی میتواند در افزایش درآمد کشاورزان موثر بوده و اثرات زیست محیطی مثبت نیز داشته باشد.
طائف خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه درختان از مهمترین عوامل کاهشدهنده دی اکسید کربن هستند، کاشت فشرده درختان و توسعه زراعت چوب میتواند در مقابله با تغییرات آب و هوایی و آلودگی هوا موثر باشد.
وی اضافه کرد: در بحث بازار فروش در زراعت چوب هیچ نگرانی وجود ندارد و به محض رسیدن درخت اکالیپتوس به مرحله برش خود خریداران مزرعه را خریداری و چوب را برش و تا کارخانه حمل میکنند.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان گفت: عمده مصرف کننده این درختان کارخانه تولید ام دی اف خوزستان است که حتی در زمانی که مزرعه چهار ساله باشد به صورت یکجا خریداری میشود.
وی با بیان اینکه افزایش تنوع زیستی و پایداری اکوسیستمها از اثرات زیست محیطی زراعت چوب است، افزود: از سویی کاشت درخت، میتواند موجب بهبود کیفیت خاک و افزایش امکان کنترل فرسایش خاک شود.
انتهای پیام