به گزارش ایسنا، دکتر آزاده کبریایی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی فضایی دانشگاه صنعتی شریف در رویداد ملی فضایی که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، دلیل برگزاری این رویداد را برگزاری مدرسه تابستانی در کشور روسیه دانست و گفت: در این رویداد دانشجویان ما آمادگی لازم را نداشتند؛ از این رو تلاش کردیم تا رویدادهای مقدماتی را برای دانشجویان برگزار کنیم.
وی حضور خود در علم و فناوری فضایی را مربوط به شرکت خود در مسابقات دانشجویی در سال ۸۶ عنوان کرد و یادآور شد: افرادی که از دل رویدادها در حوزهای گام بر میدارند، موفقیت هایی را کسب خواهند کرد
کبریایی با بیان اینکه معمولا هر امر دست نیافتنی برای بشر جالب و دوست داشتنی است، خاطرنشان کرد: از این رو است که دانشمندان و فیلسوفان و عالمان برای ما مقدس هستند، چون در خصوص ناشناختهها مطالعه میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف، حوزه فضا را یک حوزه عاشقانه سخت توصیف کرد و یادآور شد: اتفاقی که در حوزه فضایی رخ داده همانند اکتشاف سرزمینی در قرون گذشته است.
کبریایی با اشاره به مسیر توسعه فضایی در کشور، خاطر نشان کرد: در ایران به دنبال ساخت و پرتاب ماهوارهها هستیم، ولی در کشورهایی چون آمریکا و روسیه به دنبال اعزام انسان به فضا هستند و به دنبال راهی هستند تا انسان راهی به فضا باز کند.
وی با تاکید بر اینکه صنعت فضایی در دنیا زیاد بزرگ نیست، گفت: تعداد شرکتهای فضایی بزرگ در دنیا کم است.
این مدیر عامل شرکت فضایی با اشاره به نقل قول یکی از رؤسای جمهور کشور در خصوص هدف کشور از توسعه صنعت فضایی و هستهای، گفت: توسعه این صنایع موجب شکلگیری زیر ساختهایی میشود که پرورش مهندسان خبره را در پی دارد.
انتهای پیام