صفر نصرالهزاده با اعلام این خبر گفت: در این همایش بیش از ۴۰ تن از روسای دانشگاههای کشور، مسئولان وزارت علوم و یکصد تن از خیران آموزش عالی و دانشگاه ساز شرکت خواهند داشت.
وی افزود: سنت حسنهی وقف در حوزهی علم و فناوری مورد تأکید مبانی نورانی دین و شارع مقدس اسلام بوده و در ایران اسلامی نیز قدمتی دیرینه دارد؛ به طوری که به ۷۰۰ سال پیش و تأسیس دانشگاهی در دیار پرافتخار آذربایجان و در شهر تبریز به نام مجتمع علمی ربع رشیدی باز میگردد.
وی ادامه داد: منطقهی آذربایجان براساس پیشینهی درخشان مذهبی و حضور عناصر فعالی از بازرگانان و متمولین خوشنام، از گذشته تاکنون، در حوزهی خیّرین جامعهی علمی، پیشتاز بوده و کارنامهی بسیار روشن و درخشانی داشته است.
رئیس دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: نظر به اینکه اهمیت کمک خیّرین و واقفان در مراکز علمی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال ۱۳۹۲ بنیادی برای جمعآوری کمکهای خیّرین در حوزهی علم و فناوری راهاندازی کرده و در همین راستا دانشگاه تبریز میزبان هفتمین گردهمایی سراسری خیّرین آموزش عالی و حامیان علم و فناوری از سراسر کشور خواهد بود.
وی یادآور شد: در جریان این همایش و با حضور خیّرین گرامی، کلنگ بلوکهای سه و چهار خوابگاه ۱۲۰ واحدی متأهلی دانشگاه در خاوران و خوابگاه ۶۰۰ واحدی در سایت ساری زمین بر زمین خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، هفتمین گردهمایی سراسری خیّرین آموزش عالی و حامیان علم و فناوری روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه تبریز برگزار میشود.
انتهای پیام